Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid, pas greşit pe ninsoare cu Osasuna! Barcelona şi Sevilla au făcut spectacol

VIDEO | Real Madrid, pas greşit pe ninsoare cu Osasuna! Barcelona şi Sevilla au făcut spectacol

La Liga

Comentarii

Dacă în zona Madrid nu se poate juca fotbal, în sudul Spaniei vremea a fost superbă. La Sevilla - Real Sociedad a nins... doar cu goluri.

Barcelona a obţinut a treia victorie în deplasare în şase zile şi a fost şi cea mai categorică. Griezmann a marcat primul pentru catalani la Granada, după o fază la care fr4ancezul era în ofsaid, dar s-a considerat că a fost pasă de la adversar. În finalul reprizei a ieşit la rampă Messi. Starul argentinian a înscris de două ori în şapte minute. A doua reuşită a fost golul 48 din lovitură liberă în carieră. În repriza a doua a mai înscris şi Griezmann, ajuns la doar a doua sa dublă în tricoul catalanilor într-un an şi jumătate.+

Real Madrid a ajuns cu greu la Pamplona pentru meciul cu Osasuna din cauza vremii rele din Spania şi a avut parte de zăpadă şi la meci. Chiar dacă terenul a fost bun, galacticii nu au tras nici un şut pe poartă în prima repriză. Au făcut-o în partea a doua, când Benzema a trimis mingea în poartă, dar reuşita sa a fost anulată pentru ofsaid. Acelaşi lucru s-a repetat şi în final, tot cu Benzema frustrat. S-a terminat 0-0, iar Real a ratat şansa de a urca pe primul loc, peste Atletico Madrid.

Derby-ul etapei din Spania s-a jucat pe un soare orbitor la Sevilla. Deţinătoarea Europa League a înfruntat-o pe Real Sociedad şi nu a fost timp de tatonare. În minutul 14, scorul era deja 2-2. En Nesiri a punctat primul pentru Sevilla. Gazdele s-au bucurat doar un minut: Diego Carlos şi-a dat autogol. En Nesiri a schimbat iarăşi tabela după ale 120 de secunde. Un alt atacant tânăr a punctat pentru 2-2, suedezul alexander Isak. Scorul final a fost stabilit în startul reprizei secunde. En Nesiri a marcat primul său hattrick pentru Sevilla şi al doilea al carierei.

 

Afla mai multe despre: rezumatespanialaligabarcelonasevilla 

viewscnt
Articole similare