Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Real Madrid rămâne în cursa pentru titlu. Formaţia lui Zidane a câştigat clar pe terenul Granadei

VIDEO Real Madrid rămâne în cursa pentru titlu. Formaţia lui Zidane a câştigat clar pe terenul Granadei

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid s-a impus la Granada, scor 4-1.

Real Madrid rămâne în cursa incediară pentru titlul din Spania după o victorie pe un teren complicat, cel al Granadei. Fără o mulţime de jucători indisponibili, Los Blancos au deschis scorul prin Modric. La pauză a fost 2-0, după ce a înscris şi Rodrygo. La 39 de ani, Molina se mândreşte cu goluri în poarta Barcelonei şi a lui Real Madrid, însă a fost doar golul de onoare al andaluzilor. Real a înschis meciul în final în doar două minute. Mai întâi a punctat Odriozola. Apoi a făcut-o şi Benzema, după o gafă mare în defensiva Granadei. Cu două etape înainte de final, Atletico e lider în Spania, iar Real e la două puncte în spate, în timp ce Barca încheie podiumul la alte două.

Betis a început excelent meciul de pe Ipurrua. Guardado a înscris în La Liga după aproape trei ani, ajutat de o deviere. Eibar a salvat punctul graţie lui Sergi Enrich, iar bascii încă mai au şanse să se salveze de la retrogradare.

Valladolid rămâne sub linia retrogradării după vizita celor de la Villarreal. Finalista Europa League a punctat de două ori în repriza a doua, însă la 0-0 gazdele au avut o şansă mare. El Yamiq a driblat tot, dar Asenjo i-a refuzat golul (59). Gerard Moreno a deschis scorul câteva minute mai târziu. Atacantul spaniol este al doilea în clasamentul marcatorilor din La Liga, cu 22 de reuşite. Capoue a închis tabela în prelungiri, iar Villarreal rămâne pe 7 în campionat.

Afla mai multe despre: karim benzemareal madrid 

viewscnt
Articole similare