Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Real Madrid s-a împiedicat de modesta Leganes! Vezi AICI rezumatele meciurilor jucate luni

VIDEO | Real Madrid s-a împiedicat de modesta Leganes! Vezi AICI rezumatele meciurilor jucate luni

Primera Division

Telekom Sport a transmis luni trei meciuri foarte atractive din Italia, Spania şi Germania. Surpriza zilei a fost produsă de Leganes în La Liga

Real Madrid a fost ţinută în şah de Leganes pe Estadio de Butarque. Karim Benzema a egalat în minutul 51, după ce gazdele deschiseseră scorul înainte de pauză prin Silva.

A fost doar 1-1 la final, un rezultat care o păstrează pe Leganes sub Real Madrid la nivelul golurilor primite în acest sezon după 32 de meciuri. Formaţia lui Zidane ocupă locul 3 în La Liga, dar este la 13 puncte în spatele liderului, FC Barcelona şi la 4 puncte de locul doi ocupat de Atletico Madrid.

În Italia, Empoli a smuls cu mare noroc o remiză pe terenul Atalantei.  Gazdele şi-au creat 32 de situaţii de gol şi au trimis nu mai puţin de 18 şuturi pe spaţiul porţii lui Empoli. N-a fost să fie, iar trupa lui Gasperini e acum pe 6, cu 53 de puncte, la doar două puncte de AC Milan, ocupanta locului 4 în campionat. Empoli bifează un punct mare şi este pe locul 18, la două puncte de Bologna. Ai mai jos rezumatul meciului.

A fost derby şi în liga a doua germană. În direct la Telekom Sport, Wintzheimer a eglat pentru Hamburg în minutul 85 al meciului jucat la Koln. Gazdele marcaseră în minutul 26 prin Drexler. După 29 de etape, Hamburg e pe locul 2 cu 52 de puncte la şapte puncte în spatele lui FC Koln, liderul la zi al ligii secunde din Germania.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta