Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid şi-a prezentat oficial noul transfer: ”Un fotbalist cu un talent special, calitate şi magie”

VIDEO |  Real Madrid şi-a prezentat oficial noul transfer: ”Un fotbalist cu un talent special, calitate şi magie”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a prezentat oficial pe Brahim Diaz, primul transfer al iernii pentru gruparea blanco. Fotbalistul spaniol cu origini marocane a fost achiziţionat de la Manchester City pentru 15 milioane de euro şi va purta pe tricou numărul 21.

”Cea mai fericită zi din viaţa mea. Am avut trei variante de transfer: prima a fost Real Madrid, a doua a fost Real Madrid, a treia a fost tot Real Madrid. Nu aveam cum să merg în altă parte. E o responsabilitate mare să ajung aici şi voi da totul pentru acest tricou” a declarat Brahim Diaz la prezentarea sa oficială pe Santiago Bernabeu.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din lume, Diaz a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Manchester City, club care l-a adus din Spania în 2013. Pierderea sa de către echipa lui Josep Guardiola a declanşat un val de nemulţumire printre suporterii ”cetăţenilor” convinşi de calitatea extraordinară a fotbalistului iberic.

La fel de convins pare şi Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid care a scos imediat 15 milioane de euro din vistieria clubului pentru a-l cumpăra pe Brahim: ”Brahim are un talent special, are calitate, magie şi dorinţa de a triumfa la cel mai înalt nivel. Brahim, ai ales Real Madrid în detrimentul altor cluburi, dar marea provocare abia de-acum începe. Vei avea parte de senzaţii unice, dar niciodată să nu uiţi că ai ajuns la cel mai mare club al lumii” a declarat preşedintele ”albilor” la prezentarea oficială a puştiului minune.

Brahim va purta la Real Madrid tricoul cu numărul 21, un tricoul pe care în ultimii ani l-au mai purtat Borja Mayoral, Alvaro Morata, Jose Callejon, Pedro Leon dar şi noul său antrenor, Santiago Solari. Mijlocaşul ofensiv se va alege cu un salariu de trei milioane şi jumătate de euro pe sezon. Astfel, el îşi va îndeplini visul de a juca pentru Real Madrid, după ce în ultimele zile a refuzat mai multe oferte interesante, inclusiv de la Juventus Torino, mai scriu jurnaliştii spanioli.

  • 5 milioane de euro este cota lui Brahim Diaz

  • 15 meciuri a adunat, în total, Diaz pentru "Cetăţeni"

  • 19 ani are fotbalistul transferat de Real Madrid

 

Afla mai multe despre: brahim diazreal madrid 

viewscnt
Articole similare