Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid şi-a prezentat proiectul de reformă totală a stadionului. Cum va arăta noul ”Bernabeu”, bijuteria de peste o jumătate de miliard de euro

VIDEO | Real Madrid şi-a prezentat proiectul de reformă totală a stadionului. Cum va arăta noul ”Bernabeu”, bijuteria de peste o jumătate de miliard de euro

Real Madrid

Comentarii

Florentino Perez şi primul Madridului au prezentat noul proiect în cadrul unui eveniment desfăşurat azi în capitala Spaniei. Cel puţin trei ani şi jumătate va dura construcţia noi arene.

Construcţia noii arene va începe la finalul sezonului şi, cel mai devreme, va fi gata cel devreme la finalul anului 2022. Se estimează însă, că lucrările ar putea dura chiar şi cinci ani. Clubul madrilen a împrumutat 575 de milioane de euro pentru noul stadion, sumă pe care s-a angajat să o returneze în 30-35 de ani. 

"Viitorul nostru este legat un stadion nou, modern, avangardist, care foloseşte tehnologie de ultimă generaţie şi care va fi sursă de venituri pentru club. Procesul a început în 2011, în 2012 a avut loc licitaţia, iar câştigătorul a fost GMP Arquitectos. În 2015 TJSM a anunlat planul care presupunea reforma stadionului. După cea decizie am început să lucrăm cot la cot cu primăria pentru ca planul să redevine viabil. Având aprobarea ei, am desfăşurat toate activităţile. Lucrările vor demara la finalul sezonului", a declarat Florentino Perez. 

Un aspect interesant este faptul că va fi redusă capacitatea stadionului cu un singur loc, de la 80243 de spectatori, după modernizări, stadionul va putea să primească 80242 de spectatori.

Totuşi, o schimbare radicală va fi introducerea unui ecran 360° în interiorul arenei pentru o experienţă mai plăcută a fanilor. 

 

Afla mai multe despre: real madridperezsantiago bernabeu 

viewscnt
Articole similare