Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid, victorie la limită ultima clasată, Espanyol, 1-0. Trupa lui Zidane, lider solitar, cu două puncte peste Barcelona! Villarreal şi Levante au câştigat şi ele

VIDEO | Real Madrid, victorie la limită ultima clasată, Espanyol, 1-0. Trupa lui Zidane, lider solitar, cu două puncte peste Barcelona! Villarreal şi Levante au câştigat şi ele

La Liga

Comentarii

Pe programele Telekom Sport au putut fi urmărite partidele Levante - Betis 4-2, Villarreal - Valencia 2-0 şi Espanyol - Real Madrid 0-1.

Espanyol - Real Madrid 0-1 (Casemiro 45), pe Telekom Sport 1

Echipele de start:

Espanyol: Lopez - Victor, Bernardo, Cabrera, Vila - Embarba, Roca, Lopez, Darder - De Tomas, Wu Lei
Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Valverde, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Hazard

Min 45 - GOL Real Madrid! Casemiro deschide scorul, după un assist genial al lui Karim Benzema, care i-a pasat brazilianului cu călcâiul şi l-a lăsat singur cu Diego Lopez.


LaLiga continuă până seara la Telekom Sport, când se joacă meciul vedetă al zilei. De la 23:00, Real Madrid se deplasează pe terenul lui Espanyol, în Barcelona, pentru un meci care o poate duce la două puncte în faţa rivalei de moarte FC Barcelona, în lupta pentru titlu. Înaintea partidei, Real Madrid e pe locul doi în clasament, cu 68 de puncte, însă cu un meci mai puţin disputat faţă de FC Barcelona. Dacă învinte, Realul ia un avans de două puncte în fruntea La Liga, cu şase etape înainte de finalul sezonului.

Luka Jovic, Lucas Vazquez, Mendy, Modric şi Reinier sunt jucătorii pe care Zinedine Zidane nu se poate baza, în timp ce de la Espanyol lipseşte Vila.

Villarreal - Valencia 2-0 (P. Alcacer 13), pe Telekom Sport 3

Apoi, ziua de LaLiga va continua de la ora 18:00, cu meciul Villarreal - Valencia. Cele două echipe au infirmeria plină. Guerra, Moreno, Mori şi Trigueros lipsesc de la "Submarinul galben", în timp ce Coquelin, Diakhaby, Garay, Mangala şi Piccini lipsesc de la "lilieci". În clasamnet, Villarreal e pe locul şase, cu 48 de puncte, de Europa, în timp ce Valencia are un sezon modest. Fosta echipă a lui Adrian Ilie poposeşte pe locul opt, cu 46 de puncte, în afara locurilor de cupe europene.

Echipele de start:

  • Villarreal: Asenjo - Mario Gaspar, Albiol, Torres, Quintilla - Iborra, Zambo Anguissa, Cazorla - Moreno, Alcaer, Chukuweze
  • Valencia: Cilessen - Florenzi, Sanmartin, Gabriel, Gaya - Torres, Parejo, Wass, Soler - Rodrigo, Gomez

Min. 44: GOL Villarreal! Gerard Moreno dublează avantajul lui Villarreal, chiar înainte de pauză.


Min. 13: GOL VIllarreal! Paco Alcacer, gol spectaculos, cu o reluare din prima, după o pasă peste apărare a lui Gerard Moreno.


Levante - Betis 4-2 (Mayoral 22, Bardhi 36, Morales 50, Rochina 59 / Canales 70, Juanmi 88)


Min. 88 GOOOOOOL Betis! Betis provoacă emoţii pe final, după ce Juanmi a înscris şi el. 

Min. 70 GOOOOOL Betis! Canales reduce din diferenţă. 

Min. 59 GOOOOOL LEVANTE! Rochina înscrie pentru 4-0, iar Betis e la pământ. 

Min. 50 GOOOOOL LEVANTE! Morales stă la limita offside-ului, driblează portarul şi înscrie pentru 3-0. 

Min. 36: GOOOLLL LEVANTE! Bardhi majorează diferenţa de pe tabelă.

Min. 22: GOOOLLL LEVANTE! Mayoral îl ridiculizează pe Bartra şi marchează pe sub Robles.

Echipele de start:

Levante: A.Fernandez - Miramon, Vezo, Postigo, Clerc - Bardhi, Radoja, Campana, Rochina - Mayoral, Morales

Betis: Robles - Moreno, Feddal, Sidnei, Bartra, Barragan - Canales, Rodriguez, Carvalho - Loren, Fekir.


Ziua de LaLiga începe devreme, la Valencia. De la ora 15:00, Levante primeşte vizita celor de la Betis Sevilla, care au schimbat antrenorul recent. Cele două formaţii sunt vecine de clasament şi nu au un sezon prea bun. Levante se află pe locul 12, cu 38 de puncte, în timp ce Betis se clasează pe locul 13, cu 37 de puncte. Dacă învinge, Betis trece peste Levantes, iar se întâmplă invers, atunci Levante ia avans de patru puncte peste rivala din meciul de duminică.

Afla mai multe despre: la ligareal madridbetislevantevillarrealvalenciaespanyoltelekom sport 

viewscnt
Articole similare