Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid - Villarreal 0-1. Prima victorie din istorie a "Submarinului galben" pe Bernabeu!

VIDEO | Real Madrid - Villarreal 0-1. Prima victorie din istorie a "Submarinului galben" pe Bernabeu!galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a fost învinsă cu 0-1 pe teren propriu de Villarreal, în direct la Telekom Sport 1. Niciodată în istorie nu se mai întâmplase ca "Submarinul galben" să câştige pe Santiago Bernabeu.

A fost cea de-a 4-a înfrângere a madrilenilor în acest sezon de La Liga, trei dintre ele pe teren propriu. După 18 etape, Real rămâne cu 32 de puncte, la 16 lungimi în urma liderului Barcelona.

Etapa viitoare Real va evolua tot pe teren propriu, cu Deportivo, formaţia românilor Florin Andone şi Costel Pantilimon.


Min. 90+3 - Final de meci

Min. 88 - GOOOOOL VILLARREAL! Fornals deschide scorul pe Santiago Bernabeu

Min. 1 - A început partida! Plouă abundent la Madrid, astfel că mulţi dintre suporterii gazdelor au preferat să rămână acasă, în faţa televizoarelor

ECHIPELE DE START

Pentru Real Madrid lucrurile sunt cât se poate de clare după ultimul rezultat din campionat. Remiza cu Celta Vigo i-a îndepărtat pe galactici de prima poziţie şi de aici încolo orice pas greşit poate însemna adio titlu. Trupa lui Zidane are nouă victorii în această stagiune, nu mai puţin de cinci rezultate de egalitate şi trei remize. Barcelona, Girona şi Betis sunt formaţiile care au luat toate punctele contra Realului.

Nici Villareal nu e liniştită. Echipa e pe locul 6 în clasament, ultimul care duce în Europa, cu 28 de puncte adunate. Opt victorii are Submarinul Galben, 4 rezultate de egalitate şi şase partide pierdute. Nici ultima etapă n-a fost cu mai mult noroc. Villareal a terminat 1-1 cu Deportivo la Coruna. Florin Andone a fost cel care a marcat pentru oaspeţi.

Zinedine Zidane se poate baza din nou pe galezul Bale în atac. Alături de Cristiano Ronaldo, lucrurile sunt, cel puţin în atac, destul de clare. Isco va încerca să-i ajute pe cei doi. Pentru Villareal, echipa care a remizat cu Deportivo are de luat o revanşă. 

REAL MADRID - VILLAREAL, COTELE LA PARIURI

Real Madrid este considerată marea favorită a partidei. Agenţiile de pariuri i-au oferit cota de 1.20 în cazul unei victorii. Bani serioşi ar putea ieşi dacă meciul se termină egal. 5.50 este cota, în timp ce Villareal are o cotă de 9.50 în cazul unei victorii pe Bernabeu

Afla mai multe despre: real madridvillarealla ligacampionatcristiano ronaldoflorin andoneetapa 

viewscnt
Articole similare