Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real smulge un rezultat de egalitate în ultimele minute. Gol superb marcat de Bilbao!

VIDEO | Real smulge un rezultat de egalitate în ultimele minute. Gol superb marcat de Bilbao!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a fost la câteva minute distanţă să piardă confruntare cu Athletic Bilbao, disputată pe ”Bernabeu”. Din fericire pentru madrileni, Luka Modric a avut o execuţie excelentă în minutul 87, iar Ronaldo a deviat mingea în plasă, restabilind egalitatea. Celălalt gol al partidei, unul superb, a fost marcat de Inaki Williams.

Real Madrid - Bilbao 1-1 (Ronaldo 87 / Inaki Williams 14)

Min 87. GOOOOOL Real Madrid. Ronaldo restabileşte egalitatea cu 3 minute înainte de final!

Min 14. GOOOOOOL!!! Williams îl învinge pe Navas cu o scăriţă!

Min. 1 A început meciul

Echipele de start:

Real Madrid (4-4-2): Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Lucas, Kroos, Modric, Asensio - Benzema, Ronaldo
Bilbao (4-2-3-1): Arrizabalaga - Lakue, Nunez, Martinez, Balenziaga - San Jose, Itturaspe - de Marcos, Garcia, Cordoba - Williams

Nu mulţi şi-ar fi imaginat la startul sezonului cu Athletic va ocupa doar locul 13 după 32 de etape, mai aproape de retrogradare decât de cupele europene. Bilbao are cea mai sigură defensivă dintre echipele aflate în a doua jumătate a clasamentului, cu 38 de goluri încasate. Atacul este marea problemă, cu 35 de goluri marcate.

Interesant este că Real Madrid a câştigat 19 din ultimele 20 de confruntări directe jucate acasă cu Bilbao. Ultimul succes al bascilor datează din 2005, într-o partidă în care pentru gazde jucau Beckham,, Figo, brazilianul Ronaldo şi Zidane, actualul antrenor al echipei.

LIVE VIDEO Real Madrid - Bilbao, ora 22:30, Telekom Sport

Real vine după o calificare cu mari emoţii în semifinalele Ligii Campionilor, după 3-0 la Torino cu Juventus, respectiv eşec 1-3 pe teren propriu, cu gol decisiv înscris în minutul 90+5 din penalty.

ECHIPELE PROBABILE

Real Madrid (4-3-3): Navas, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric, Bale, Benzema (Isco), Cristiano

Bilbao (4-4-2): Kepa, De Marcos, Unai Núñez (Yeray), Íñigo Martínez, Balenziaga, Susaeta, San José, Raúl García, Iturraspe, Williams, Aduriz.

Afla mai multe despre: real madridjuventusbilbaola liga 

viewscnt
Articole similare