Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Sociedad a făcut scorul rundei în Cupa Spaniei. Victorie cu 8-0 pe o ploaie torenţială. Betis s-a calificat fără probleme. Vezi AICI rezumatele

VIDEO | Real Sociedad a făcut scorul rundei în Cupa Spaniei. Victorie cu 8-0 pe o ploaie torenţială. Betis s-a calificat fără probleme. Vezi AICI rezumatele

La Liga

Comentarii

Joi s-au disputat ultimele meciuri din primul tur al Cupei Spaniei, în direct la Telekom Sport. Urmăreşte mai jos rezumatele partidelor transmise de programele Telekom Sport.

Venită din cel mai mic sat care a avut vreodată echipă în primul tur al Cupei Spaniei, Becerril a primit o corecţie severă din partea lui Real Sociedad. A fost 8-0 pentru basci împotriva echipei care are 400 de membri cotizanţi, adică mai mult de jumătate din populaţie, şi care evoluează în liga regională. Le Normand a deschis scorul, Januzaj a reuşit un hattrick, Isak a dublă, iar Pardo şi Muguruza au punctat şi ei şi au stabilit scorul turului întâi al competiţiei.

Betis a fost oaspete pe propriul teren pentru prima dată după 90 de ani, dar s-a calificat fără probleme în al doilea tur din Cupa Regelui. Echipa lui Rubi a înfruntat-o pe Antoniano, vecina de liga a patra din Andalusia şi nu i-a dat absolut nicio şansă. Betis a înscris de două ori în fiecare repriză. Tello şi Kaptoum, doi jucători crescuţi de Barcelona au stabilit scorul pauzei. Puştiul mexican Lainez a executat formidabil o lovitură liberă şi a înscris în premieră pentru andaluzi. Melendez a stabilit scorul final, Betis - Antoniano 4 la 0.

Afla mai multe despre: real sociedadbetis sevilla 

viewscnt
Articole similare