Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Real Sociedad s-a distrat în partida cu Huesca. Alaves a câştigat pe terenul lui Valladolid. Toate golurile se văd AICI

 VIDEO Real Sociedad s-a distrat în partida cu Huesca. Alaves a câştigat pe terenul lui Valladolid. Toate golurile se văd AICI

La Liga

Comentarii

A fost o zi plină de goluri la Telekom Sport, cu meciuri excelente din campionatul spaniol. Scorul zilei l-a reuşit Real Sociedad.

Real Sociedad e din nou lider în La Liga, după ce a învins-o la scor pe Huesca. Oyarzabal a marcat unicul gol al primei reprize, dintr-o lovitură de la 11 metri. Nou-promovata a revenit imediat după pauză, prin Rafa Mir. Tabela s-a modificat din nou opt minute mai târziu, când Oyarzabal a reuşit dubla. Sociedad a gestional mult mai bine finalul de meci şi a mai marcat de două ori. David Silva a pasat decisiv la reuşitele semnate de Portu şi Isak, iar partida s-a încheiat 4 la 1. Sociedad are patru victorii în acest sezon din La Liga, toate fiind obţinute la trei goluri diferenţă.

Getafe şi Granada au oferit un război plin de dueluri tari, încheiat cu victoria oaspeţilor. Montoro a înscris unicul gol al meciului din penalty, în prelungirile primei reprize. Enes Unal a trimis în transversală în finalul de meci, iar Granada s-a impus cu 1 la 0.

Valladolid a jucat 70 de minute în inferioritate numerică în duelul cu Alaves. Căpitanul Nacho a faultat din postură de ultim apărător, iar oaspeţii au beneficiat şi de o lovitură de la 11 metri. Lucas Perez a şutat însă în transversală. Golurile au venit după pauză. Pina a deschis scorul, cu un şut imparabil. Sainz a stabilit scorul final, Valladolid - Alaves, 0 la 2.

Afla mai multe despre: real sociedadrezumate la liga 

viewscnt
Articole similare