Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Recital marca Lautaro Martinez! ”Goleadorul” lui Inter a marcat patru goluri în poarta Salernitanei şi a intrat în istorie

VIDEO | Recital marca Lautaro Martinez! ”Goleadorul” lui Inter a marcat patru goluri în poarta Salernitanei şi a intrat în istorie

Serie A

Comentarii

Lautaro Martinez a făcut uitat eşecul surprinzător al lui Inter din meciul cu Sassuolo din etapa trecută şi nu a avut milă de Salernitana.

Deşi scorul nu o arată, nerazzurrii nu avut deloc viaţă uşoară pe Arechi. Internazionale a dominat în prima repriză, dar Alexis Sanchez şi Marcus Thuram nu au reuşit să îl învingă pe Ochoa. În actul secund, Simone Inzaghi l-a introdus pe teren pe Lautaro Martinez, iar pentru formaţia ”granata” a urmat un adevărat coşmar

Argentinianul a deschis scorul în minutul 62, servit rexcelent de Marcus Thuram. 15 minute mai târziu, jucătorul adus de Inter de la Racing l-a învins pe Ochoa din pasa lui Barella. Lautaro a făcut hattrick-ul din penalty în minutul 85, iar în minutul 89 a reuşit ”poker-ul”. Inter este pe primul loc în Italia.

VIDEO cu golurile lui Lautaro

Inter, dependentă de Lautaro Martinez. Argentinianul scrie istorie

Trupa lui Simone Inzaghi este pregătită pentru duelul cu Benfica de marţi, în care îşi poate adjudeca în mare măsură calificarea în optimi, dacă va câştiga. Graţie celor patru reuşite de pe Arechi, Lautaro Martinez a devenit primul jucător din istoria Serie A care reuşeşte un poker în doar 24 de minute.

”El Toro” a fost la un pas de a deveni şi jucătorul care marchează cele mai repede patru goluri într-un meci într-un meci din ”Il Calcio”, însă nu i-a doborât recordul fostului coechipier, Mauro Icardi, care a reuşit să trimită mingea în poartă de patru ori în doar 21 de minute. Acest lucru se întâmpla în sezonul 2018-2019, într-un meci contra Sampdoriei pe Marassi, câştigat de Internazionale cu 5-0.

Lautaro Martinez (26 de ani) a marcat 112 goluri în 246 de meciuri pentru Inter Milano, în toate competiţiile şi se află pe locul 10 în clasamentul celor mai buni marcatori ai lombarzilor. Cel mai probabil, Lautaro va urca pe nouă în curând, depăşindu-l pe legendarul Bobo Vieri ( 123 de goluri).

 

Afla mai multe despre: serie ainter milanolautaro martinez 

viewscnt
Articole similare