Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reconstrucţia la Dinamo se face cu multă suferinţă. Înaintea fiecărui meci apar probleme noi. Bratu, acuzat că-i înjură pe jucători

VIDEO | Reconstrucţia la Dinamo se face cu multă suferinţă. Înaintea fiecărui meci apar probleme noi. Bratu, acuzat că-i înjură pe jucători
Comentarii

La Dinamo, se face cu greu linişte. Înainte de meciul cu Chiajna, Bratu a aflat că se scurg informaţii din interiorul echipei şi că este acuzat că îi înjură pe jucători.

”Am făcut un pariu atunci când am venit la Dinamo, cu unii dintre băieţii din stafful meu, şi le-am spus că prima chestie care va ieşi în presă despre mine, va fi lucrul acesta, cu înjurăturile. Şi am câştigat pariul. Sunt bucuros şi acum... La fotbal, nu suntem nici la teatru, nici la biserică. Există concurenţă, există competiţie, există stres”, a spus Bratu la Telekom Sport.

Torje este cel mai experimentat jucător de la Dinamo, dar este şi cel mai atent monitorizat.

”Astăzi nu l-am pus pe cântar, pe Gabi Torje, dar sper că este în limitele categoriei, pentru binele lui. El nu a fost exclus din lot, aşa cum s-a spus. Se antrenează cu noi, am spus-o şi o repet, a greşit săptămânile trecute faţă de echipă şi a plătit”,  a mai spus Florin Bratu.

Torje a marcat două goluri de la revenirea la Dinamo, în meciurile cu Chiajna (4-3) şi FCSB (2-2). După aceea, evoluţiile lui au fost din ce în ce mai slabe.

Afla mai multe despre: dinamoliga 1florin bratu,  

viewscnt
Articole similare