Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Record impresionant pentru Romelu Lukaku! Belgianul a intrat în istoria Europa League cu golul marcat în poarta lui Leverkusen

VIDEO | Record impresionant pentru Romelu Lukaku! Belgianul a intrat în istoria Europa League cu golul marcat în poarta lui Leverkusen

UEFA Europa League

Comentarii

Romelu Lukaku este primul jucător din istoria Cupei UEFA/Europa League care reuşeşte să înscrie în 9 meciuri consecutive, în a doua competiţie ca importanţă la nivel european.

Golul de 2-0, reuşit în minutul 21 al partidei pe care o joacă Inter contra lui Leverkusen, din sferturile Europa League, a reprezentat a patra reuşită a atacantului belgian în competiţie.

Romelu Lukaku a puncat pentru Inter în toate partidele în care a fost utilizat, în sezonul curent de Europa League. Getafe şi Ludogorets (în două meciuri) s-au numărat printre victimele nouarului milanezilor.

În sezonul 2014-2015, când evolua la Everton, Lukaku a înscris în alte cinci partide consecutive: o dată cu Wolfsburg, în două meciuri cu Young Boys şi în alte două partide cu Dinamo Kiev.

La pauză, scorul dintre Inter şi Leverkusen este 2-1. Au marcat Barella (min. 15), Lukaku (min. 21) şi Havertz (min. 24) pentru nemţi.

Urmăriţi live video deznodământul partidei aici

Afla mai multe despre: romelu lukakuinterleverkusen 

viewscnt
Articole similare