Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic a "dat din casă" şi a spus cu cât a împrumutat-o pe Dinamo: "N-a fost doar o dată cu 200.000!" Nu le plânge de milă "câinilor": "M-au avut în curte!"

VIDEO | Rednic a "dat din casă" şi a spus cu cât a împrumutat-o pe Dinamo: "N-a fost doar o dată cu 200.000!" Nu le plânge de milă "câinilor": "M-au avut în curte!"
Comentarii

Mircea Rednic (57 de ani) a învins-o pe Dinamo cu Poli Iaşi, 1-0 în Copou, iar la finalul victoriei a dezvăluit, la conferinţa de presă, cu ce sumă de bani ai împrumutat clubul din Ştefan cel Mare în ultimul său mandat. "Puriul" a spus şi că a renunţat la o parte din salariul pe care îl mai avea de încasat la plecare.

Rednic nu le plânge de milă "câinilor", după ce i-a bătut şi a adâncit criza din Ştefan cel Mare. Antrenorul a spus că Dinamo l-a avut în curte, dar a renunţat uşor la serviciile sale, deşi acesta garantase că intră în play-off şi se bate la campionat. "Puriul" a dezvăluit cu ce sume a împrumutat clubul alb-roşu în perioada ultimului său mandat.

"M-au avut acolo în curte. Nici nu vreau să jignesc pe nimeni, dar daţi-mi voi o explicaţie. Un om care vine şi îţi garantează că intră în play off şi că se va bate la campionat, un om care te şi ajută, împrumută clubul, şi nu am împrumutat doar o dată cu 200.000. O dată 200.000, o dată 100.000, o dată 50.000. Am dat prime, cinci prime de câte 15.000, sunt 75.000 de euro, plus am renunţat la 3 luni de salariu, aproape 30.000", a spus Mircea Rednic, după Poli Iaşi - Dinamo 1-0, la conferinţa de presă.

Totuşi, Rednic e sigur că Dinamo nu va avea probleme în play-out şi vor ieşi din criză: "Cred că au un lot bun, sunt sigur că vor găsi soluţii", a mai spus Rednic.



Poli Iaşi a bătut-o pe Dinamo în Copou cu 1-0, după ce Andrei Cristea a dat golul victoriei în minutul 86. În urma acestui succes, trupa lui Mircea Rednic a urcat pe locul 11, cu 15 puncte, în timp ce Dinamo e pe locul nouă în clasament, cu 17 puncte.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamopoli iasi 

viewscnt
Articole similare