Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic a remarcat unul dintre jucătorii testaţi în amicalul cu Tunari: ”Mi-a plăcut! Are un picior stâng foarte bun”

VIDEO | Rednic a remarcat unul dintre jucătorii testaţi în amicalul cu Tunari: ”Mi-a plăcut! Are un picior stâng foarte bun”

Dinamo București

Comentarii

La finalul partidei amicale dintre Dinamo şi CS Tunari, antrenorul Mircea Rednic s-a pronunţat asupra celor doi fotbalişti pe care alb-roşii i-au testat în acest meci.

Mircea Rednic s-a declarat mulţumit de meciul amical disputată vineri împotriva formaţiei CS Tunari: ”Bun antrenament. E singura echipă pe care am găsit-o disponibilă, ţinând cont că se desfăşoară campionat. Dar foarte bun antrenamentul” a subliniat antrenorul dinamovist.

Uruguayanul Facundo Mallo şi albanezul Elvis Kabashi, cei doi fotbalişti aflaţi în probe la Dinamo, au fost titulari în amicalul cu CS Tunari. Mircea Rednic l-a remarcat pe fotbalistul albanez trecut şi pe la Juventus Torino: ”Nu poţi să îi judeci, au venit de două zile. S-au antrenat, au jucat, mi-a plăcut Elvis mai mult, are picior stâng foarte bun. Îi mai ţinem doi ani. Normal că îi mai ţinem” a spus Rednic după meci.

Tot titular la dinamovişit a fost şi angolezul Christovao, a cărui situaţie a fost neclară din momentul în care a ajuns la Dinamo: ”Sper ca săptămâna viitoare. S-ar putea să îi reducă la 4 etape şi deja el a depăşit 4 etape. E bine că e acolo, el a pierdut vreo 10 zile prin Angola, prin Olanda ca să îşi ia viză să-şi rezolve cu paşaportul. E ok, cred că e un transfer bun” a mai adăugat tehnicianul alb-roşilor.

Dinamo a câştigat amicalul cu CS Tunari, pe terenul echipei din Liga a 3-a, scor 3-1. Facundo Mallo şi Elvis Kabashi, cei doi jucători aflaţi în probe, au impresionat şi cel mai probabil vor fi păstraţi de Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoantrenor 

viewscnt
Articole similare