Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic a vrut titlul, dar Prunea este realist: "Bazaconiile acestea sunt aberaţii". Obiectivul lui Dinamo şi mesajul pentru fanii

VIDEO | Rednic a vrut titlul, dar Prunea este realist: "Bazaconiile acestea sunt aberaţii". Obiectivul lui Dinamo şi mesajul pentru fanii

Dinamo București

Comentarii

Înainte să plece de la Dinamo, Mircea Rednic vorbea de titlul de campioană. Doar câteva săptămâni mai târziu, "câinii", cu Eugen Neagoe şi Florin Prunea în frunte, au stabilit, oficial, obiectivul pentru sezonul viitor, unul mult mai realist.

"Anul acesta nu mai avem voie să ratăm play-off-ul. Titlul şi bazaconiile acestea despre care se vorbeşte sunt aberaţii. Trebuie să intrăm în play-off, iar apoi vedem", a fost declaraţia tranşantă şi plină de realism a lui Florin Prunea la plecarea echipei în cantonament.

Totodată, noul manager general de la Dinamo le-a transmis un mesaj fanilor, care au boicotat conferinţa de prezentarea a lui Neagoe, care nu a mai avut loc. Ultraşii din "Ştefan cel Mare" încă nu par să se fi obişnuit cu fostul tehnician de la Sepsi: "Nu trebuie să se obişnuiască. Neagoe este şi va rămâne antrenorul echipei. Neagoe este un antrenor în care noi avem încredere, care a dovedit în ultimii doi ani. A făcut performanţă la un nivel destul de mare şi merită să fie antrenorul lui Dinamo în momentul de faţă".

Dinamo a încheiat sezonul 2018-2019 pe locul 9, cea mai slabă poziţie din istorie pentru "câini". Un sezon la finalul căruia Mircea Rednic a fost îndepărtat de la echipă de Ionuţ Negoiţă, iar fanii au fost în total dezacord cu decizia patronului. 

Afla mai multe despre: florin pruneadinamorednic 

viewscnt
Articole similare