Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic acceptă pariul lui Becali şi îi lansează şi el o provocare nebună patronului de la FCSB: "Mai vreau să facem un pariu!"

VIDEO | Rednic acceptă pariul lui Becali şi îi lansează şi el o provocare nebună patronului de la FCSB: "Mai vreau să facem un pariu!"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, că i se pare amuzantă iniţiativa lui George Becali, care i-a lansat o provocare "Puriului".

Patronul FCSB-ului s-a declarat convins că Dinamo va rămâne şi în acest an în afara play-off-ului şi este gata să pună pe masă un milion de euro în caz contrar. Altfel, Mircea Rednic ar trebui să îi dea 100.000 de euro. Antrenorul lui Dinamo a acceptat provocarea, cu două condiţii: ca sumele să fie de zece ori mai mici, iar banii să meargă la adăposturile de câini. 

"Haios. Trebuia să o facă la început, a aşteptat atâtea etape. Eu acum accept o sută de mii el şi eu zece mii. Cu o condiţie, ca banii să se dea la adăposturile de câini", a spus Rednic, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, Rednic i-a lansat o provocare lui Becali: "Şi mai vreau să fac eu un pariu cu el, că nu ia campionatul. Fac pariu că nu ia campionatul nici anul ăsta!".

Dinamo îşi joacă una dintre ultimele şanse la play-off, joi, de la 20:00, în deplasare, contra Astrei Giurgiu. Înaintea meciului care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1, "câinii" se află pe locul al 11-lea, cu 22 de puncte, la şase puncte de Astra, ocupanta locului al şaselea, ulitmului care duce în play-off.

Afla mai multe despre: rednicpariubecali 

viewscnt
Articole similare