Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Rednic anunţă strategia pentru această vară: "Vor veni 4-5 jucători" Cum a comentat remiza cu Poli Iaşi

VIDEO | Rednic anunţă strategia pentru această vară: "Vor veni 4-5 jucători" Cum a comentat remiza cu Poli Iaşi

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo a recunoscut că sistemul folosit în prima repriză nu a dat rezultate, din acest motiv în partea secundă, alb-roşii au revenit la 4-4-2.

Dinamoviştii pot pierde poziţia de lideri în play-out la sfârşitul acestei etape după ce nu au reuşit să se impună în faţa moldovenilor lui Flavius Stoican. 
 
"La Dinamo nu am mai folosit acest sistem, am dat posibilitatea jucătorilor internaţionali să joace, au fost 7 internaţionali în teren. Am filosofat un pic, nu mi-a ieşit în prima repriză, repriza a doua am trecut la 4-4-2, a fost mult mai bine păcat că şi ultima pasă a fost greşită, nu am atacat cum ar fi trebuit. Putem fi mulţumiţi de acest punct după joc, nu ştiu de ce nu s-au dat cele 2 penaltyuri pentru noi" a spus antrenorul lui Dinamo. 
 
Încă de săptămâna viitoare fanii vor afla numele primelor transferuri ale câinilor pentru sezonul viitor. 
 
"Pentru mine meciurile astea sunt foarte importante să iau o decizie bună la sfârşitul campionatului. Nu este uşor să joci din 3 în 3 zile, ăsta este regulamentul şi programul. Când îţi lipsesc jucători cum este cazul lui Montini se vede. Apar multe nume care nu au nicio treabă cu realitatea, eu ştiu ce vreau, deja săptămâna asta vom semna cu doi jucători. Mai este un jucător din Romania foaret bun care vreau să facă diferenţa. Vor veni 4-5 jucători. Exact jucătorii de care avem nevoie. Vor veni liberi de contract, noi nu avem bani de transferuri" a mai adăugat antrenorul lui Dinamo. 
 
 
 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe