Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic dezvăluie numele jucătorilor de la Mediaş care au fost refuzaţi de Dinamo: "Şi atacantul, şi ăla... E o palmă pentru noi!"

VIDEO | Rednic dezvăluie numele jucătorilor de la Mediaş care au fost refuzaţi de Dinamo: "Şi atacantul, şi ăla... E o palmă pentru noi!"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a criticat din nou transferurile făcute în ultima vreme de clubul din Şoseasua Ştefan cel Mare. Experimentatul tehnician susţine că Dinamo a refuzat doi jucători care în cele din urmă aveau să ajungă la Gaz Metan, echipă împotriva căreia "câinii" au smuls, in extremis, un rezultat de egalitate, vineri seară.

Este vorba despre atacantul portughez Carlos Fortes, care are patru goluri şi o pasă decisivă în acest sezon pentru formaţia ardeleană, şi mijlocaşul central Boubacar Fofana, internaţional din Guinea, care a reuşit două goluri şi un assist până acum. În schimb, la Dinamo au ajuns alţi fotbalişti refuzaţi de medieşeni, mai pretinde Rednic.

"E o palmă pentru noi. Deci jucători pe care noi i-am refuzat şi s-au dus acolo... Eu ştiu care e baremul, că e o echipă în insolvenţă, deci nu pot să aibă contracte mai mari de 4000, 5000 (n.r. - de euro) maximum.

Şi atacantul (n.r. - Carlos Fortes), şi ăla... Fofana. Au fost... Aşa mi s-a spus, că au fost prezentaţi, dar li s-a spus că nu au suficientă calitate. Şi am preferat să luăm jucătorii luaţi de alţii. Mediaş a refuzat doi jucători şi noi i-am luat aici. Dar nu mai, că iar ziceţi că sunt răutate. V-am zis, până în iarnă încerc să scot maximum şi să după aia în iarnă ne putem pune pe treabă serioasă", a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Apoi, "Puriul" a mărturisit că este nemulţumit de fundaşul stânga Sergiu Popovici. "O să îi fie greu (n.r. - să mai joace). Mai mult eu ce pot să îi fac, decât să îl bag în teren să joace? Eu nu pot să joc în locul lui. E un băiat care se pregăteşte, dar trebuie să faci diferenţa, că eşti la Dinamo. Îmi pare rău pentru el, că e un băiat bun, dar nu avem nevoie de băieţi buni pe aici".

Afla mai multe despre: dinamomediasliga 1 

viewscnt
Articole similare