Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Rednic face haz de necaz: "Suporterii noştri nu vin la meci, se uită la Game of Thrones". De ce a renunţat la serviciile lui Ait-Atmane

VIDEO | Rednic face haz de necaz: "Suporterii noştri nu vin la meci, se uită la Game of Thrones". De ce a renunţat la serviciile lui Ait-Atmane

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a impus cu 1-0 în meciul cu FC Botoşani şi a venit la un singur punct în spatele liderului din play-out, Gaz Metan Mediaş.

"Am luat trei puncte, nu am luat nicio revanşă. Şi le-am dat posibilitatea la încă patru jucători să joace, doi pe parcurs, obiectivul l-am îndeplinit. Vorbesc de puncte. Normal că jocul nu are cum să meargă dacă la fiecare meci schimbi 3-4 jucători. Dar pe noi ne interesează acum punctele.

Montini n-a fost singurul care s-a dus la vestiare după schimbare. S-a dus şi Zenke. Le e frig. Nu are de ce să fie supărat Montini. Le-am explicat că în perioada asta toată lumea are şansa să joace. Şi sper să reuşim să nu mai avem teama de a retrograda şi să dau şansa şi la jucătorii tineri care s-au antrenat cu echipa.

Decizia e clară în privinţa lui Ait-Atmane. Nu îi mai prelungim contractul. A avut o perioadă bună, dar era perioada în care aveam un mijloc cu Gomelt, Cooper, care nu aveau nicio treabă. Nu că nu aveau calitate, dar nu aveau niciun interes. El când a venit i-am propus un contract pe doi ani, el a zis nu. Asta e viaţa, dacă nu a vrut să rămână, decizia a fost luată. Sper să găsim o soluţie să nu mai piardă vremea pe aici.

(n.r. despre Botoşani) Au avut la meciul retur din campionatul regulat un arbitraj foarte bun, nu au de ce să se plângă. Nu cred că d-asta au pierdut ei în ultima perioadă. S-au bucurat prea mult la meciul cu noi. Aşa e viaţa.

Legat de spectatori, şi la meciul trecut aceeaşi 1000 de spectatori au fost. Adevăraţii care vin la meci. Ceilalţi se uită la TV sau azi cred că era al doilea episod Game of Thrones. Cred că era mai important ca meciul nostru" , a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe