Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic n-a mai rezistat şi şi-a făcut praf încă un jucător: "Nu va mai juca. A primit deja prea multe şanse"

VIDEO | Rednic n-a mai rezistat şi şi-a făcut praf încă un jucător: "Nu va mai juca. A primit deja prea multe şanse"
Comentarii

Dinamo a fost umilită în ultimul meci jucat, 1-4, pe terenul Viitorului, iar acum are parte de un nou meci de foc. Echipa pregătită de Mircea Rednic joacă acasă, marţi, în direct la Telekom Sport, de la ora 20:00, cu liderul CFR Cluj.

"Legat de lot, avem ceva probleme. Nici Olteanu, nici Popovici nu sunt în lot. Trebuie să găsesc o soluţie în partea stângă, e Grigore, dar n-a mai jucat de mult pe acest post. Popovici nu mai are când să primească şanse. A avut deja prea multe şanse. De fapt, toţi au primit şanse şi nu au de ce să fie supăraţi pe mine.

Aşa e în fotbal şi trebuie să înţeleagă. Au avut din partea mea tot sprijinul. Şi pe mine m-au dezamăgit unii jucători. Când văd că presa te face praf şi că suporterii îţi spun că nu ai valoare de Dinamo, nu ai reacţie. Când vine antrenor nou şi tu nu ai reacţie, când vine antrenorul şi îţi pune bonusuri pe masă, tot nu ai reacţie. E normal că mă supăr. Poate băieţii ăştia nu realizează la ce club sunt. În trecut, adversarii când venea la Dinamo, se gândeau să nu ia multe, acum nu mai e aşa deloc" , a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamopopovicigrigorecfr clujfc viitorul 

viewscnt
Articole similare