Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic n-a trecut peste înfrângerea cu Viitorul. Cum a protestat faţă de arbitri: "Ştim că trebuie să-i dăm regelui ce este al regelui"

VIDEO | Rednic n-a trecut peste înfrângerea cu Viitorul. Cum a protestat faţă de arbitri: "Ştim că trebuie să-i dăm regelui ce este al regelui"

CSM Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic nu a reuşit să treacă peste dezamăgirea înfrângerii cu FC Viitorul, scor 1-2. S-a înarmat cu o fotografie care prezenta faza de la primul gol marcat de echipa lui Hagi şi a venit cu ea la conferinţa pentru a demonstra că a avut dreptate în clipa în care a cerut offside.

"Pentru că nu am putut să dorm după meciul ăsta, am venit cu ceva, da? Asta e situaţia la primul gol şi să ştiţi că m-am interesat şi nu o fac pentru că am pierdut. Am pierdut din cauza noastră, pentru că noi am făcut greşelile după faza asta, dar nu vreau să fim luaţi nici de amatori sau că nu ştim regulamentul.

Am pierdut pentru că am fost greşelile noastre şi am analizat asta zilele trecute, au fost grşeile noastre, dar când vezi mingea a plecat şi sunt patru jucători care au plecat. Pe vremea mea asta numeam pomană.

Joc pălăria pentru preşedintele de la Ceahlăul, nu de la Botoşani, pentru declaraţia care a făcut-o şi m-aş fi aşteptat şi de la Dănciulescu care era acolo în emisiune. Vreau puţin respect şi faţă de noi ăştia din provincie şi faţă de oamenii care au jucat fotbal. Am vreo 80 şi ceva de meciuri la echipa naţională şi vreo 600-700 de meciuri.

Noi respectăm, apreciem şi ştim că trebuie să-i dăm regelui ce este al regelui şi gata, dar eu cred că faza asta era cât de poate de clară. 05.10 pentru că dacă noi egalam la o fază ca asta sigur s-ar fi dat ofsaid" , a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: iasi 

viewscnt
Articole similare