Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic: "Nu e o victorie meritată!" Cum a primit "Puriul" vestea că Mircea Lucescu ar fi fost dat afară de la naţionala Turciei

VIDEO | Rednic: "Nu e o victorie meritată!" Cum a primit "Puriul" vestea că Mircea Lucescu ar fi fost dat afară de la naţionala Turciei

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a mărturisit că victoria obţinută, sâmbătă seară, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe nu a fost pe deplin meritată, întrucât adversarii au avut două bare în repriza secundă.

Tehnicianul dinamovist s-a declarat impresionat de jucătorii adverşi, dar a punctat că strategia clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare nu-i dă voie să plătească bani pe fotbalişti.

"Sunt mulţi jucători, dar ştiţi care-i la noi strategia, luăm jucători liberi. Anul ăsta am plătit pentru Reda (n.r. - Jaadi). Au echipă bună, omogenă, mult mai solidă decât noi. Nu pot să spun că e o victorie meritată, ţinând cont că în repriza a doua am suferit foarte mult, au avut două bare. Dar să nu uităm că în prima repriză am dominat jocul. Mi-aş dorit să marcăm şi în prima repriză, pentru că am fi meritat un gol.

Ştiam că dacă pierdem aici şansele noastre pentru a mai spera la play-off erau încheiate. Sunt bucuros, am avut două meciuri şi le-am câştigat. E important pentru noi. Prin venirea lui Nasser, prin venirea lui Linas (n.r. - Klimavicius), care dă siguranţă, şi astăzi Grigore a jucat mult mai bine. Greul ei l-au dus în repriza a doua.

Am câştigat pe un teren pe care greu se câştigă şi sper ca aceste trei puncte să nu fie degeaba", a declarat Mircea Rednic, pentru Telekom Sport.

"Nu aş vrea să rămân certat cu Mircea Lucescu"

În finalul flash-interviului, Rednic a comentat şi informaţia că Mircea Lucescu ar urma să fie demis din funcţia de selecţioner al naţionalei Turciei. În ultima vreme, "Puriul" a avut mai multe contre verbale de la distanţă cu fostul său antrenor.

"În primul rând, nu cred. De ce să îl demiţi acum? Puteau s-o facă după ultimul meci din Liga Naţiunilor. Normal că îmi pare rău, au venit şi reacţii din partea unor foşti colegi de-ai mei. Ar fi trebuit să îşi vadă de treaba lor. Încă o dată spun, pentru mine Mircea Lucescu reprezintă ceva, e un antrenor pe care îl apreciez şi pe care îl respect şi îmi pare rău dacă a fost demis. O să încerc (n.r. - să îl sune), nu aş vrea să rămânem certaţi", a încheiat "Puriul".

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Nistor, în minutul 57, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Jovanovici la Zenke.

Afla mai multe despre: rednic 

viewscnt
Articole similare