Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic nu mai dă mâna cu jucătorii săi de teama gripei: "Obiceiul era să dau mâna cu fiecare în vestiar, dar acum i-am salutat de la distanţă!"

VIDEO | Rednic nu mai dă mâna cu jucătorii săi de teama gripei: "Obiceiul era să dau mâna cu fiecare în vestiar, dar acum i-am salutat de la distanţă!"galerie foto

CSM Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic (57 de ani) vrea să scape de gripa care a lovit jucătorii şi staff-ul de la Poli Iaşi. "Puriul" a dezvăluit că doctorul echipei are gripă şi că l-a îmbolnăvit pe Alexandru Zaharia (19 ani), tânărul fotbalist pe care se bazează Rednic. Tehnicianul spune că nu e de glumă cu gripa.

Rednic nu-şi mai salută fiecare jucător în parte, cum făcea până acum, de când cu epidemia de gripă şi teama de coronavirus. "Doctorul echipei are şi el gripă. L-a luat pe Zaharia la el în cameră, hai la mine, că eu sunt tare şi uite că moldoveanul meu e la pat acum. Sper să fie gripa de la Zaharia. (n.r. - V-aţi gândit să faceţi nişte teste?)) Nu, dar le-am spus. Obiceiul era că dau mâna cu fiecare când intru în vestiar. Acum i-am salutat de la distanţă şi le-am şi explicat de ce. Nu e de glumă, vedeţi ce se întâmplă", a spus Rednic, la conferinţa de presă.

Totuşi, antrenorul spune că nu e cazul să intre lumea în panică şi să fie amânate meciurile. "Nu trebuie să intrăm acum în panică, dacă nu e cazul. Că sunt câteva cazuri izolate. Pe mine mă interesează gripa care e la echipă, asta trebuie să rezolv", a mai spus "Puriul".

"Începe alt campionat!"

Poli Iaşi e în play-out şi se va bate pentru evitarea retrogradării, iar Rednic spune că începe alt campionat şi fiecare punct contează: "Acum începe alt campionat, fiecare punct contează. Ar fi extraordinar să debutăm cu o victorie, dar şi un punct e foarte bun", a conchis Rednic.

Ieşenii vor începe play-out-ul cu doar 11 puncte.

Afla mai multe despre: mircea rednicpoli iasivideogripa 

viewscnt
Articole similare