Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic nu s-a mai abţinut: "Mi-a sărit muştarul! Papare, cacare, mangiare..." Cum i-a distrus pe jucătorii daţi afară de la Dinamo

VIDEO | Rednic nu s-a mai abţinut: "Mi-a sărit muştarul! Papare, cacare, mangiare..." Cum i-a distrus pe jucătorii daţi afară de la Dinamo

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic speră într-o minune care să o ducă pe Dinamo în play-off, deşi situaţia roş-albilor pare una imposibilă, cu patru etape rămase din sezonul regulat.

"Puriul" e mulţumit de ce a văzut în partida cu Poli Iaşi, scor 3-0, şi spune că nu regretă în niciun moment numeroasele schimbări din această iarnă.

Rednic a lăsat să se înţeleagă că jucătorii puşi pe liber se complăceau în situaţia de la Dinamo şi erau mulţumiţi că îşi încasează salariile, fără să simtă că au o datorie faţă de club.

  • Dinamo o întâlneşte pe Sepsi OSK, sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport.

"S-au mai întâmplat minuni. Cum e melodia aia, Aştept o minune. Vreau o minune. Suntem pe drumul bun, dar mai e mult de muncă. Am câştigat dar au fost momente cu multe pase greşite, neînţelegeri între jucători.

Nu vreau să vorbesc despre jucătorii care au plecat că nu ar fi avut calitate. Nu era interes. De aia câteodată mi-a sărit muştarul şi nu i-am protejat deloc. Când nu ai nicio reacţie la nimic, e clar. Ei erau mulţumiţi, salarii frumoase, bune, viaţă frumoasă, păpică. Nu exista interes şi dacă nu exista interes, auf Wiedersehen! Nimeni nu are răbdare şi timp. Am 105.000 cu salariile lor şi cei care au venit sunt pe la 60.000.

Au calitate, nu au jocuri în picioare. Este un risc dar noi i-am analizat, în Antalya stăteam ore întregi şi analizam
", a declarat Mircea Rednic.

19 jucători au plecat de la Dinamo după sosirea lui Mircea Rednic! Jaime Penedo, Giorgios Katsikas, Mihai Popescu, Sergiu Hanca, Sergiu Popovici, Tomislav Gomelt, Diogo Salomao, Gicu Grozav şi Armando Cooper sunt cele mai importante nume de pe lista plecărilor.

Afla mai multe despre: rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare