Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic nu s-a mai putut abţine şi l-a contrat pe Lupescu: ”Acum nu ai de lucru. Te aşteptăm aici să ne organizezi mai bine”

VIDEO | Rednic nu s-a mai putut abţine şi l-a contrat pe Lupescu: ”Acum nu ai de lucru. Te aşteptăm aici să ne organizezi mai bine”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a fost deranjat de declaraţiile date în ultima perioadă de foste legende ale lui Dinamo şi a ripostat. Antrenorul ”câinilor” a avut un mesaj special pentru Ionuţ Lupescu.

Supărat că primeşte sfaturi din partea tuturor, Mircea Rednic le-a cerut oamenilor care vor binele lui Dinamo să vorbească mai puţin.

Îi rog pe foştii mei colegi sau pe legendele care vor binele lui Dinamo să vorbească mai puţin şi să facă şi ei ceva.  Am văzut că se dau tot felul de sfaturi, de cum ar trebui să se conducă clubul.

Ionuţ (n.r. Ionuţ Lupescu), acum nu ai de lucru! Dacă e, noi te aşteptăm cu drag ca prin sfaturile tale să ne organizăm mult mai bine la nivel de club. Aşa de vorbit e uşor să vorbim. Sau că au plecat prea mulţi jucători şi vin jucători. Aşa s-a întâmplat şi la Rapid când am preluat Rapidul şi am câştigat campionatul. La Dinamo, în 2006-2007, la fel au plecat cred că 16 sau 18 jucători”, a spus Rednic.

Afla mai multe despre: redniclupescudinamo 

viewscnt
Articole similare