Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic nu s-a mai putut stăpâni după ce a fost umilit de puştii lui Hagi: "Domnul Mircea, vă rog frumos să nu ne mai înjuraţi, da?"

VIDEO | Rednic nu s-a mai putut stăpâni după ce a fost umilit de puştii lui Hagi: "Domnul Mircea, vă rog frumos să nu ne mai înjuraţi, da?"

Fotbal intern

Comentarii

Evenimentele de la Viitorul - Dinamo l-au făcut pe Mircea Rednic să îşi piardă cumpătul. "Puriul" a fost acuzat de spectatorii de la Ovidiu de limbaj vulgar.

Episodul a avut loc la finalul primelor 45 de minute, după o repriză în care "câinii" au încasat două goluri şi au rămas în inferioritate numerică. Vlad Olteanu a fost eliminat în minutul 33, la scorul de 1-1, pentru cumul de "galbene", ambele cartonaşe fiind încasate ca urmare a unor faulturi asupra lui Ianis Hagi, cel care avea să o readucă pe Viitorul în avantaj cu o super execuţie din lovitură liberă.

Mircea Rednic a fost un car de nervi pe marginea terenului şi şi-a revărsat nervii pe spectatori. "Domnul Mircea, vă rog frumos să nu ne mai înjuraţi, da?", au fost cuvintele care l-au întâmpinat pe Rednic, la intrarea pe tunel, la pauza meciului. Totuşi, experimentatul antrenor a acuzat că fanul respectiv l-a provocat. "Tu ai început, tu ai început!", s-a scuzat tehnicianul lui Dinamo.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Drăguş ‘4, Ianis Hagi ’37, ‘90 şi Achim ‘77 pentru gazde, respectiv Montini ’13 pentru Dinamo.

În minutul 32, oaspeţii au rămas în inferioritate numerică, Vlad Olteanu fiind eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben.

În minutul 90+4, Penedo a apărat un penalty executat de Măţan, acordat pentru un fault al unui jucător dinamovist la Ianis Hagi.

Afla mai multe despre: rednicfanidinamo 

viewscnt
Articole similare