Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic, pus pe glume după victoria cu Gaz Metan. Cum a comentat faza în care N'Diaye a cerut VAR: "Avem şi noi var. Pe tuşa terenului"

VIDEO | Rednic, pus pe glume după victoria cu Gaz Metan. Cum a comentat faza în care N'Diaye a cerut VAR: "Avem şi noi var. Pe tuşa terenului"

Dinamo București

Comentarii

Montini a marcat cele două goluri pentru Dinamo în victoria cu Gaz Metan, scor 2-0, iar echipa lui Mircea Rednic a venit la un singur punct în spatele medieşenilor, care sunt lideri în play-out.

"Montini şi Christovao au făcut un meci foarte bun, au calitate, dar au nevoie de timp pentru a fi în cea mai bună formă. Mai ales în repriza a doua, când am schimbat sistemul, echipa a jucat foarte bine. Se vede că Montini are calitate de atacant, iar felul în care a marcat, cu exteriorul, a gândit foarte bine faza. Este o victorie meritată, mai ales pentru evoluţia noastră din repriza a doua.

Nistor este bine, s-a antrenat bine, iar miercuri, la meciul cu Hermannstadt, sper să-l am în teren. Este bine, oricum, pentru mine, pentru că am concurenţă la echipă. Am întâlnit o echipă foarte bună, o echipă care joacă în aceeaşi formulă de 10 luni de zile, contează enorm acest lucru. Era o datorie faţă de suporteri, faţă de noi pentru felul în care ne-am prezentat la Călăraşi", a declarat Mircea Rednic.

Mircea Rednic a comentat, în stilul său caracteristic, faza în care N'Diaye a cerut consultarea sistemului VAR (DETALII AICI): "Avem var la tuşă, am trasat terenul cu var. Nu, dincolo de asta, a fost un arbitraj foarte bun, n-am ce să zic. A fost offside clar la acea fază".

Afla mai multe despre: gaz metandinamorednic 

viewscnt
Articole similare