Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic, răspuns pentru Becali: "E adevărat, am luat ţeapă, dar la el e greu de acceptat!" Ce îi transmite patronului FCSB

VIDEO | Rednic, răspuns pentru Becali: "E adevărat, am luat ţeapă, dar la el e greu de acceptat!" Ce îi transmite patronului FCSB

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic i-a oferit un răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a jubilat la aflarea veştii că Dinamo a ratat play-off-ul pentru al doilea sezon consecutiv.

Becali i-a cântat «Ce bine îmi pare că ai luat ţeapă» tehnicianului dinamovist, însă Rednic n-a rămas dator şi i-a amintit rivalului său că şi el e în aceeaşi situaţie: a investit enorm în ultimele trei sezoane, dar n-a reuşit să câştige titlul.

"Nu m-a deranjat. E adevărat, am luat ţeapă, că nu ne-am calificat în play-off, dar el... De câţiva ani... Şi o face pe bani mulţi. Te doare, e greu de acceptat. Aşa, cu bani puţini mai accepţi, dar el ... Şi încă se bate la locul 2-3.

Nu a acceptat pariul pentru că el nu are treabă cu animalele, pentru el nu există animalele",
a declarat Mircea Rednic.

  • Ce declarase Becali: "Şi eu îi cânt lui Rednic «Ce bine îmi pare că ai luat ţeapă». E în avantajul nostru că Dinamo nu e în play-off. Când joacă împotriva Stelei, la Dinamo nu mai contează valoarea. Se dăruiesc jucătorii, au ambiţie. Într-un meci cu noi trag tare, dar cu o contracandidată a Stelei se dau la o parte”.

Afla mai multe despre: rednicfcsb 

viewscnt
Articole similare