Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rednic, reacţie dură după ce tatăl unui jucător de la Dinamo s-a plâns că fiul său joacă prea puţin: ”Mai rămâne ca nevestele să-şi dea cu părerea”

VIDEO | Rednic, reacţie dură după ce tatăl unui jucător de la Dinamo s-a plâns că fiul său joacă prea puţin: ”Mai rămâne ca nevestele să-şi dea cu părerea”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a dezvăluit că tatăl lui Andrei Târcoveanu s-a opus împrumutului jucătorului la ”U” Cluj, unde ar fi avut ocazia să crească. Antrenorul lui Dinamo susţine însă că atitudinea părinţilor îi dăunează mijlocaşului de 21 de ani.

Tatăl lui Andrei Târcoveanu a dat un interviu în care-l acuză pe Mircea Rednic pentru faptul că nu vrea să-l folosească pe jucători. Antrenorul lui Dinamo vine însă cu o altă variantă. Rednic susţine că tatăl mijlocaşului este cel care-i ţine cariera în loc şi dezvăluie că n-a fost de acord că Andrei Târcoveanu să fie împrumutat la ”U” Cluj, unde ar fi avut ocazia să-şi dezvolte calităţile.

”Cu mine, Târcoveanu a mai jucat şi chiar am vrut să îl ajut, dar acest părinte care se dă că îi vrea binele - părinţii au fost împotrivă ca el să plece la Cluj. Unde antrenor era Mihai Teja, un antrenor cu care eu am lucrat şi care vedeţi că are calitate de antrenor. Şi poate fiul lui reuşea să se integreze, să îşi arate calităţile. Eu, când am venit aici, l-am găsit rezervă. Au venit atâţia antrenori după mine şi el tot nu a jucat. Şi a fost împrumutat şi nici acolo nu a jucat. E normal, e părinte, dar să facă interviuri cu părinţi... Mai rămân nevestele, copiii să vorbească, să îşi dea cu părerea. Eu înţeleg că taică-su ar vrea ca fiul lui să joace, dar trebuie să-l întrebe pe fiu-su de ce oare nu joacă. Că nu cred că antrenorii nu folosesc un jucător care are calităţi şi care poate să ajute echipa”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicandrei tarcoveanuliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare