Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Rednic, SAVUROS după meci: ”La 2-2, nici nu mai ştiam pe cine să înjur, pe cine să bat, să mă bat singur?!”

VIDEO Rednic, SAVUROS după meci: ”La 2-2, nici nu mai ştiam pe cine să înjur, pe cine să bat, să mă bat singur?!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei României, învingând în sferturile de finală, pe teren propriu, echipa Universitatea Craiova, scor 3-2.

Ieşenii au condus cu 2-0, pe final au fost egalaţi la 2-2, însă în minutul 90+2 au înscris din nou şi au obţinut astfel victoria.

”În sfârşit, a venit şi o victorie la Iaşi, în Cupă. Sunt fericit, mă bucur pentru băieţi, pentru că ştiu că sufereau aşa pentru că lucram bine la antrenamente, muncă multă, sacrificii şi rezultatele nu veneau. Au venit într-un meci în care noi ne-am calificat în semifinală. Am înţeles că este pentru prima dată şi chiar mă bucur foarte mult. O victorie muncită, poate şi mai frumoasă că am reuşit să înscriem în ultimul minut de prelungiri” a spus Mircea Rednic, la finalul performanţei reuşite în această seară de Poli Iaşi.

”Nu ne-am relaxat, Craiova e o echipă puternică, cu jucători buni, au venit, ne-au fixat în terenul nostru, dar ne-am apărat foarte bine. Vreau să felicit şi publicul, care, într-adevăr, astăzi a fost alături de echipă şi şi-au dorit foarte mult această calificare” a mai adăugat tehnicianul formaţiei Poli Iaşi.

I-a crescut tensiunea lui Rednic la scorul de 2-2, imediat după egalarea reuşită de Nistor? ”Pfuu, nici nu mai ştiu. Nici nu mai ştiam pe cine să înjur, pe cine să bat, să mă bat singur” a explicat Rednic.

Nu vrea revanşa în faţa lui Dinamo

Mircea Rednic a făcut imediat trimitere la meciul de sâmbătă cu Dinamo din playout, dar a mărturisit că nu are de luat nicio revanşă personală: ”Trebuie să pregătim foarte serios meciul de sâmbătă. Ar fi păcat ca după asemenea calificare să nu luăm cele 3 puncte, care ne sunt foarte utile, ţinând cont de situaţie. Plus de asta, e poate prima victorie acasă, sunt sigur că vor veni mult mai mulţi spectatori sâmbătă. Avem nevoie de ajutorul lor. Nu, nicio revanşă. Sunt aici, sunt profesionist, mă implic foarte, foarte mult.” a mai spus Rednic. 

El a explicat şi de ce nu s-a salutat la finalul meciului cu Papură: ”M-aş fi salutat cu drag, pentru că aşa se obişnuieşte, dar nu ştiu de ce. Păcat, e alegerea lui, dar e păcat. E bine să ne respectăm, pentru că viaţa de antrenor e grea, mai ales în România. Nimeni nu are răbdare, ai două, trei rezultate şi ţi se strigă demisia. Am păţit-o şi eu aici”

Miercuri s-a calificat în semifinalele Cupei şi Sepsi Sfântu Gheorghe, după 1-0 cu Petrolul Ploieşti.

Marţi sa obţinut calificarea Dinamo, care a trecut cu scorul de 1-0 de echipa Academica Clinceni

Partida Hermannstadt – FCSB, ultima din sferturile de finală, va avea loc joi, pe Stadionul Municipal Sibiu, de la ora 20.00. Partida de la Sibiu se vede de asemenea, în direct, la Telekom Sport, la fel ca toate celelalte meciuri din Cupa României.

Afla mai multe despre: mircea rednicpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare