Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Regăsire departe de casă: "Mă bucur să refacem camera de la Steaua" Mesajul lui Adi Popa pentru fostul şi actualul său coleg

VIDEO | Regăsire departe de casă: "Mă bucur să refacem camera de la Steaua" Mesajul lui Adi Popa pentru fostul şi actualul său coleg

Stranieri

Comentarii

Adi Popa şi Claudiu Keşeru au fost colegi de cameră la FCSB, iar acum cuplul s-a refăcut la Ludogoreţ. Mijlocaşul speră ca acelaşi lucru să se întâmple şi la echipa naţională, odată cu revenirea sa printre tricolori.

Dacă îl va impresiona pe Contra şi va fi convocat pentru prima dublă a preliminariilor Euro 2020, Adi Popa ar pune punct unei absenţe de un an şi jumătate de la lot. 

"Claudiu a fost unul dintre factorii importanţi în venirea mea aici, ţin să îi mulţumesc, se reface camera de la Steaua, sper să se întâmple aşa şi la naţională. Am venit să joc cât mai mult şi sper să o fac atât de bine încât să fiu convocat, este unul dintre obiectivele mele pentru 2019" a spus fotbalistul de 30 de ani. 

Keşeru este din nou coleg la echiap de club cu Adi Popa după 4 ani. Atunci atacantul îi părăase pe roş/albaştri pentru o aventură în Golf.

"Mă simt foarte bine să fiu coleg din nou cu Adi Popa, văd că are deja zâmbetul pe buze, ceea ce este foarte plăcut" a spus la rândul său Keşeru. 

Afla mai multe despre: ludgoreţkeşerunaţionalărevenire 

viewscnt
Articole similare