Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Regele e numai unul! Reacţia lui Mateiu când a fost întrebat de rivala FCSB: "Nici nu ştiu cu cine joacă"

VIDEO | Regele e numai unul! Reacţia lui Mateiu când a fost întrebat de rivala FCSB: "Nici nu ştiu cu cine joacă"
Comentarii

Dacă Gică Hagi a declarat imediat după succesul din Supercupa României că va fi alături de CFR Cluj în meciul din Kazakhstan, pentru olteni partidele altor echipe ce reprezintă România în Europa nu prezintă interes.

Mateiu a fost tranşant înaintea plecării în Azerbaidjan. 
 
"Nu mă interesează cine are meci mai uşor, dacă noi sau FCSB, pentru că nici nu ştiu cu cine joacă FCSB. Sperăm să începem cu dreptul şi să câştigăm, să tranşăm din primul tur calificarea. Va fi un meci dificil, ştim cu toţii ce ne aşteaptă acolo, dar sperăm să tratăm noi foarte serios şi să facem un meci foarte bun" a spus mijlocaşul craiovenilor. 
 
Oltenii nu au mai câştigat un meci în cupele europene de 26 de ani. Acum au ocazia primei victorii în duelul cu modesta Sabail. La azeri în lot, se află şi fostul fotbalist al lui Chelsea, Michael Essien. 
 
"E trist, pentru că e destul de departe. Să sperăm că vom reîncepe să intrăm în Europa cu victorie şi să ne calfiicăm. Trebuie să facem, un joc bun şi să vedem ce putem face acolo. Trebuie să ne acomodăm cu sinteticul de la Sabail şi vom vedea ce vom putea în timpul meciului. Mihăilă şi Baicu sunt accidentaţi, nu joacă în acest meci, în rest, toată lumea e aptă" a adăugat şi antrenorul Corneliu Papură. 
 

 

Afla mai multe despre: u craiovasabailmateiufcsbcupele europene 

viewscnt
Articole similare