Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Regele o elogiază pe Cristina Neagu: ”Când ai cea mai bună jucătoare din lume, trebuie să îţi propui să devii cel mai bun”

VIDEO | Regele o elogiază pe Cristina Neagu: ”Când ai cea mai bună jucătoare din lume, trebuie să îţi propui să devii cel mai bun”

Handbal

Comentarii

Gheroghe Hagi a salutat performanţa echipei naţionale de handbal feminin a României, care a învins recent categoric Norvegia. Totodată el a vorbit la superlativ despre Cristina Neagu, golgeter al turneului final şi cea mai bună handbalistă a lumii la această oră.

România nu a câştigat un simplu meci, ci a învins echipa care domină de ani buni handbalul mondial. România - Norvegia s-a terminat 31-23, un rezultat care permite calificarea fetelor noastre în grupele principale la Campionatul European din Franţa. Cristina Neagu a înscris 11 goluri în acest meci şi l-a impresiont pe Hagi: ”Ele sunt un exemplu pentru noi. Normal când ai cea mai bună jucătoare din lume, prima dată trebuie să îţi propui să devii cel mai bun. Nu se poate dintr-o dată dar ele au muncit, au făcut o muncă extraordinară şi au un antrenor spaniol, Ambros, care a demonstrat că e cel mai bun. A făcut un grup extraordinar, o selecţie foarte bună, cu criterii bine puse la punct, sunt foarte multe jucătoare din provincie, care nu joacă la CSM şi uitaţi-vă cu cele de la CSM, care sunt 2-3 şi cu celelalte se poate face. O să vedeţi că un campion creează campioni” a explicat cel supranumit, Regele fotbalului românesc.

România are până acum cel mai bun atac şi e cea mai eficientă de la turneul final. A marcat 91 de goluri şi are un procentaj de reuşită de 66% (91 de reuşite din 138 de încercări). Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume a înscris 20 de goluri în trei meciuri şi alte patru de la 7 metri. Ea este la egalitate cu o altă româncă, Eliza Buceschi (tot 24 de goluri). Nicio altă ţară nu mai are două marcatoare cu atât de multe goluri la turneul final.

Afla mai multe despre: gheorghe hagicristina neagunaţionala de handbal feminin 

viewscnt
Articole similare