Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Regele", primele reacţii după seara de vis din Europa League a lui Ianis Hagi: "Cred că acum şi-a găsit echipa ideală"

VIDEO | "Regele", primele reacţii după seara de vis din Europa League a lui Ianis Hagi: "Cred că acum şi-a găsit echipa ideală"

UEFA Europa League

Comentarii

Gheorghe Hagi a revenit în ţară din Scoţia, unde, joi seara, a fost prezent pe Ibrox la partida din prima manşă a 16-imilor Europa League dintre Rangers şi Sporting Braga.

Condusă cu 2-0, Rangers a revenit incredibil datorită lui Ianis Hagi. Mijlocaşul român a marcat două goluri în victoria obţinută de echipa pregătită de Steven Gerrard, scor 3-2, totul sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi.

"Aţi văzut şi voi, e în formă, joacă bine şi e fericit. Cred că şi-a găsit echipa ideală, clubul ideal şi îi merge bine. (n.r. V-am văzut cu lacrimi în ochi) Nu, nu am avut, era frig.

Bravo lui Ianis, bravo echipei, au făcut un meci fantastic, au întors rezultatul şi au şansă acum la calificarea în optimile de finală. Dar mai bine vorbiţi cu el, deja a crescut mare, e al vostru. (n.r. Cu Gerrard aţi vorbit?) Da, am vorbit înaintea meciului" , a declarat Gheorghe Hagi.

Ianis Hagi, seară de vis în Europa League

Ianis Hagi, a contribuit decisiv la victoria obţinută, joi seară, pe teren propriu, scor 3-2, în faţa celor de la Sporting Braga, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League, meci la care oaspeţii au condus cu 2-0.

Ianis Hagi a înscris două goluri, în minutele 67 şi 82. Pentru învingători a marcat şi Ayodele-Aribo ’75, iar Braga a înscris prin Fransergio ’11 şi Ruiz ’59.

Hagi a jucat pe toată durata partidei, sub privirile tatălui său, Gheorghe Hagi, prezent în tribună.

REZUMAT RANGERS - BRAGA 3-2

 

Afla mai multe despre: hagirangerseuropa league 

viewscnt
Articole similare