Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remarcaţii lui Cosmin Contra după FCSB - Dinamo. Ce impresie i-a lăsat derby-ul României

VIDEO | Remarcaţii lui Cosmin Contra după FCSB - Dinamo. Ce impresie i-a lăsat derby-ul României galerie foto

FCSB

Comentarii

Ca orice alt microbist român, Cosmin Contra s-a uitat atent la derby-ul României, FCSB - Dinamo, terminat la egalitate, 1-1. Selecţionerul echipei naţionale a fost impresionat de calitatea meciului, dar şi de doi jucători de la cele două echipe.

"Mi-aş dori ca toate meciurile din campionat să aibă această intensitate şi dacă ar avea această intensitate şi acest dramatism, agresivitate, cred că campionatul ar creşte mult în valoare", a declarat Cosmin Contra despre derby-ul FCSB - Dinamo, jucat sâmbătă, pe Arena Naţională. 

COMAN ŞI NISTOR, REMARCAŢI DE COSMIN CONTRA

Florinel Coman şi Dan Nistor sunt cei mai în formă jucători de la FCSB, respectiv Dinamo şi au demonstrat acest lucru şi în derby-ul României. Contra a fost şi el impresionat de cei doi jucători, pe care i-a şi convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Norvegia. Selecţia făcută de Contra a venit înainte de acest meci. 

"Mă bucur că este într-o formă bună (n.r. - despre Coman), a şi demonstrat aseară că este într-o formă bună. Şi el şi Dan Nistor. Au fost alegerile mele de la cele două echipe, pentru că chiar sunt jucătorii cei mai înformă de la cele două echipe".

FCSB - Dinamo 1-1. Derby spectaculos pe Arena Naţională

FCSB şi Dinamo au oferit un spectacol adevărat în derby-ul Ligii 1. S-a terminat 1-1, dar partida s-a ridicat fără îndoială la nivelul aşteptărilor. Marele Derby al Ligii 1 a avut de toate. Incidente, goluri, fotbal spectacol, execuţii individuale de mare calitate, atmosferă incendiară şi un duel tactic echilibrat.

Dinamo a avut o agresivitate impresionantă, FCSB a replicat prin ceva mai mult calitate, dar printr-o organizare mult mai modestă decât rivala sa. Dacă în tribune, fanii lui Dinamo au tranşat se pare disputa de la distanţă, în teren, cele două echipe nu au putut fi departajate.

Ciobotariu a marcat pentru oaspeţi, în timp ce Florinel Coman a reuşit să restabilească egalitatea pentru gazde.

Afla mai multe despre: cosmin contrafcsbdinamo,  

viewscnt
Articole similare