Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remarcatul lui Victor Piţurcă, după Gaz Metan - U Craiova 2-3: "A demonstrat că poate să joace la un nivel înalt"

VIDEO | Remarcatul lui Victor Piţurcă, după Gaz Metan - U Craiova 2-3: "A demonstrat că poate să joace la un nivel înalt"

Superliga

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, s-a declarat mulţumit de evoluţia avută de Luis Niţu (18 ani), care a deschis scorul la Mediaş, dar a fost schimbat înainte de pauză.

Piţurcă a precizat că l-a schimbat pe Niţu din motive medicale, altfel l-ar mai fi ţinut în teren.

"Uşor, uşor cred că va prinde mai multă personalitate. Deja a reacţionat foarte, foarte bine azi, nici nu îl scoteam dacă nu simţea acele dureri, mi-a fost frică să nu facă vreo ruptură. A demonstrat că poate să joace la un nivel înalt", a declarat Victor Piţurcă.

Gaz Metan - U Craiova 2-3

Formaţia Universitatea Craiova a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în primul meci al etapei a X-a a Ligii I. Aceasta este prima victorie obţinută de craioveni de când au fost preluaţi de Victor Piţurcă.

Pentru Gaz Metan au marcat Cardoso '41 şi Roşu '89, iar pentru Universitatea Craiova au înscris Niţu '6, Vătăjelu '42 şi Cicâldău '57

"Am avut emoţii pentru că Mediaşul totuşi e o echipă bună, care pe atac are jucători buni şi care în orice moment te aştepţi să producă ceva. Am făcut o primă repriză bună, aşa mi-aş dori să joace echipa tot timpul. Şi eu sper să o facă în cel mai scurt timp", a adăugat Piţurcă.

Cât despre evoluţia avută de Cicâldău, căpitan în premieră la U Craiova: "A dat dovadă că poate să fie căpitan, nu ştiu dacă a mai fost până acum căăpitan, dar azi a purtat noroc banderola. Şi sper să continue aşa. De maniera asta trebuie să joace".

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare