Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remiză albă în derby-ul etapei din Liga a 2-a. Farul şi Petrolul au dat-o la pace la Constanţa

VIDEO | Remiză albă în derby-ul etapei din Liga a 2-a. Farul şi Petrolul au dat-o la pace la Constanţa

Liga 2

Comentarii

Petrolul a făcut un nou pas greşit în Liga a II-a. A remizat 0-0 cu Farul într-un meci pe care l-a dominat copios.

Meza Colli putea deschide scorul pentru echipa lui Stoican după numai un sfert de oră. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Arnăutu. Golgheterul din sezonul trecut a ratat din doi metri cu poarta goală.
Petrolul a continuat asediul după pauză, dar nici Marinescu nu a reuşit să prindă spaţiul porţii. Replica Farului s-a lăsat mult aşteptată. Abia cu 20 de minute înainte de final, o centrare greşită era să îl surprindă pe Cezar Lungu. În final, echipa lui Flavius Stoican a mai ratat o ocazie rarisimă. Gnabouyou nu a reuşit să înscrie din cinci metri, iar Farul - Petrolul s-a terminat 0-0.
 

Două echipe de tradiţie, care însă nu au mai simţit gustul Ligii 1 de mult timp. Cu obiective diferite pentru acest sezon, cele două echipe vor intra în meci cu aceeaşi dorinţă - cele trei puncte. 

Niciuna dintre ele nu stă foarte bine în acest început din liga secundă. Farul este pe locul 13, cu patru puncte, la un pas de locurile retrogradabile, în timp ce "lupii" de la Petrolul au pierdut în urmă cu două etape, cu UTA Arad, şi sunt, momentan, departe de locurile promovabile. 

Oaspeţii vor intra cu un moral mai bun, Petrolul s-a impus runda trecută, 3-1, în deplasare la Dunărea Călăraşi, echipă căzută din prima divizie. În schimb, Farul a cedat, 1-2, în faţa celeilalte echipe retrogradate, Concordia Chiajna. 

Afla mai multe despre: farulpetrolulliga 2 

viewscnt
Articole similare