Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Remiza care nu schimbă nimic! Concordia - Dunărea Călăraşi 1-1 şi cele două echipe îşi păstrează locurile din clasament

VIDEO | Remiza care nu schimbă nimic! Concordia - Dunărea Călăraşi 1-1 şi cele două echipe îşi păstrează locurile din clasament

La prima confruntare ca antrenori între Dorinel Munteanu şi Dan Alexa, formaţii lor au remizat. Dunărea Călăraşi are cu două puncte mai mult decât adversara ei de astăzi în clasament.

Concordia Chiajna şi Dunărea Călăraşi au remizat în penultimul meci al etapei a 10-a a Ligii I. A fost 1-1 după ce oaspeţii au marcat primii prin francezul Keyta, aflat la prima reuşită în tricoul nou- promovatei. Gazdele au reuşit egalarea printr-un alt fotbalist care a înscris primul său gol din acest sezon, Andrei Prepeliţă.

Punctul obţinut de cele două după disputa directă le păstrează pe poziţiile ocupate înaintea etapei. Astfel, Dunărea rămâne pe locul 9, iar Chiajna este cu două locuri mai jos după 10 runde jucate din acest campionat. Runda viitoare, Chiajna o va întâlni pe FCSB la Voluntari, în timp ce Dunărea are meci cu lanterna roşie, FC Voluntari, pe teren propriu. 


FINAL | Concordia Chiajna - Dunărea Călăraşi 1-1

Min 84 Ocazie Chiajna: Şutul lui Grădinaru se duce peste poarta lui Straton  

Min 60 Gol Chiajna: Prepeliţă egalează în urma unui corner 1-1

Min 51 Ocazie Chiajna: Şut al lui Deaconu respins de Straton 

Min 44 Gol Dunărea: Keita deschide scorul de la punctul cu var, 0-1

Min 43 Penalty pentru Dunărea: Mediop este faultat în careu 

Min 22 Ocazie Dunărea: Mediop are prima şansă de gol a partidei, şutul său este apărat de Greab 

Echipe de start 

Concordia: Greab - G.Matei, Leca, Marc, Bărboianu - Prepeliţă, Bucşă - Grădinaru, Deaconu, Nivaldo - Guessan  

Dunărea: Straton- Ţenea, Dobrosavlevici, Wallace, Ispas - Cucu, Puşcaş - Kanda, Pană, Keyta - Mediop  


La Botoşani, Concordia lui Dorinel Munteanu a bifat prima victorie după trei înfrângeri consecutive. Tehnicianul care a făcut-o campioană pe Oţelul Galaţi s-a bucurat de un debut promiţător la Chiajna şi a provocat prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon pentru trupa lui Costel Enache.

  • LIVE | Concordia Chiajna - Dunărea Călăraşi AZI de la 18:00 pe Telekom Sport 1

Astăzi, Concordia primeşte vizita unei echipe care a câştigat un singur meci în deplasare în acest sezon din 5 posibile. Dunărea a pierdut ultimele două meciuri disputate ”afară” fără să marcheze vreun gol în partidele cu Sepsi şi FCSB.


Înainte de acest meci, Dunărea ocupă locul 9 în clasament cu 12 puncte din 9 partide jucate, în timp ce Chiajna se află pe 11, cu 10 puncte din 9 meciuri.

  • LIVE | Concordia Chiajna - Dunarea Calarasi AZI de la 18:00 pe Telekom Sport 1

Ambele formaţii au probleme la capitolul ofensiv, călărăşenii marcând doar 9 goluri în primele 9 runde ale campionatului, în timp ce ilfovenii au marcat doar 8 goluri.

Formaţii probabile

Concordia Chiajna: Greab - Gabi Matei, Leca, Marc, Fota - Prepeliţă, Gorobsov - Grădinaru, Nivaldo, Deaconu - Guessan

Dunărea Călăraşi: Straton - Ţenea, Dobrosavlevic, Wallace, Ispas - Cucu, Bourceanu - Kanda, Pană, Keyta - Mediop

viewscnt
Articole similare