Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Remiză pentru România U19 în preliminariile pentru Euro. Mihăilă a marcat la primul meci după accidentarea horror

VIDEO Remiză pentru România U19 în preliminariile pentru Euro. Mihăilă a marcat la primul meci după accidentarea horror

Echipa națională

Comentarii

Naţionala Under-19 a României a remizat în primul meci din grupa de calificare la Campionatul European 2019. A făcut 1-1 cu reprezentativa similară a Bulgariei, gazda miniturneului de calificare.

Eroul naţionalei României a fost Valentin Mihăilă, jucătorul echipei CSU Craiova, care a fost grav accidentat de Laurenţiu Rus în urmă cu mai puţin de două săptămâni. La primul meci de la revenire, Mihăilă a deschis scorul pentru tricolori, din penalti. Tricolorii au scăpat printre degete victoria, după ce au mai jucat şi cu un om în plus în ultimele zece minute. bulgarii au dat lovitura la ultima fază a meciului, în al optulea minut de prelungire, printr-un şut senzaţional de la distanţă al lui Mitkov.
 
 
În celălalt meci al grupei, Grecia – Gibraltar 4-0.
 
Echipa României în meciul cu Bulgaria: Cristea – A. Rus, Ehmann (Leca, 40′), Manolache, S. Şerban – M. Şerban, Chiriac (Toma, 78′) – Petrila, Sefer, Mihăilă – Stoica (Baicu, 56′)
 
Pentru tricolori vor urma alte două jocuri, în faţa Greciei, pe 17 noiembrie, şi contra Gibraltarului, pe 20 noiembrie. Ambele jocuri sunt programate la Stara Zagora, de la ora 14:30.
 
Pentru a merge mai departe la Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO, naţionala U19 trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri în grupă.
 
Campionatul European, la care vor fi prezente doar 8 selecţionate, va avea loc în iunie 2019 în Armenia.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromania u-19preliminariicampionatul europeanmihailagolvideo 

viewscnt
Articole similare