Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remiză spectaculoasă pe Olimpico! AS Roma - Inter 2-2

VIDEO | Remiză spectaculoasă pe Olimpico! AS Roma - Inter 2-2

Serie A

Comentarii

Derby-ul începutului lunii decembrie din Italia, AS Roma - Inter, a oferit patru goluri într-o remiză la 2 între două dintre candidatele la un loc în Champions League. Ambele au urcat în clasament după acest rezultat. Inter a ajuns pe locul 2, Roma, pe poziţia a 7-a.

FINAL | AS Roma - Inter 2-2

Min 74 GOOOL Roma: Kolarov marchează din penalty. Lovitura de la 11 m a fost acordată în urma consultării VAR de către centralul Rocchi, 2-2

Min 66 GOOOOL Inter: Icardi înscrie cu o lovitură de cap şi echipa lui Spaletti este din nou în avantaj, 1-2

Min 51 GOOOOL Roma: Cengiz Under egalează cu un şut din afara careului, 1-1

Min 37 GOOOOL Inter: Keita Balde deschide scorul pentru oaspeţi, 0-1


AS Roma este în afara locurilor de Europa şi are ocazia să urce cel puţin o poziţie în clasament, în funcţie de rezultatele celorlalte partide din această etapă. Formaţia lui Eusebio Di Francesco este pe locul 7, cu 19 puncte şi are mari probleme de lot. Printre absenţii Romei se numără căpitanul De Rossi şi golgheterul Dzeko, dar şi Perotti, Pellegrini sau El Shaarawy. În ultima etapă, Roma a fost învinsă surprinzător, pe Dacia Arena, de Udinese. 

În schimb, Inter este la bătaie cu Napoli pentru locul secund în Serie A, din moment ce titlul pare să fie deja adjudecat de Juventus. Elevii lui Spalletti vin după o victorie lejeră, 3-0, cu Frosinone şi are 28 de puncte, cu unul mai puţin decât locul doi, Napoli. 

Echipe probabile

Roma: Olsen - Florenzi, Fazio, Manolas, Kolarov - Nzonzi, Cristante - Under, Zaniolo, Kluivert - Schick 

Napoli: Handanovic - D'Ambrosio, de Vrij, Skriniar, Asamoah - Gagliardini, Borja Valero, Joao Mario - Politano, Icardi, Perisic 

Afla mai multe despre: as romainterserie a 

viewscnt
Articole similare