Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Remontada, cuvântul de ordine în vestiarul Viitorului: "Eu mă gândesc la meciul dintre Liverpool şi Barcelona. Se poate!"

VIDEO | Remontada, cuvântul de ordine în vestiarul Viitorului: "Eu mă gândesc la meciul dintre Liverpool şi Barcelona. Se poate!"

Farul Constanța

Comentarii

Jucătorii Viitorului cred că pot întoarce soarta calificării contra celor de la Gent, deşi belgienii i-au învins cu scorul de 6-3 în deplasare.

"Chiar dacă avem o misiune imposibilă, dar în fotbal s-au văzut multe. După meciul de acolo primul nostru gând a fost putem face acest lucru, să întoarcem jocul. Putem să încercăm să dăm două goluri poate în prima repriză şi să încercăm să îi întoarcem. Eu m-am gândit după meci la Liverpool cu Barca", a spus Bogdan Ţîru, într-o conferinţă de presă.

Şi Vlad Achim crede într-o posibilă revenire a Viitorului, în meciul de la Ovidiu.

"Nu cred că putem să îi surprindem neapărat, dar, dacă vom face 90 de minute bune, eu cred că putem să îi învingem la o diferenţă de trei goluri. Jucăm destul de rar meciuri de Europa şi probabil din această cauză am început aşa puţin mai slab.

Nu au calităţi mai bune decât noi. Deci eu asta am văzut. Jucătorii nu au calitate foarte mare, doar că ştiu jocul şi au o anumită experienţă. Atunci când este o temperatură mare automat este mai greu să alergi şi se creează mai multe spaţii. Ceea ce noi avem nevoie.

În ultimul timp au fost foarte multe reveniri. Liverpool - Barca, Barca - PSG, deci se poate. Clar se poate", a declarat Vlad Achim.

Meciul dintre Viitorul şi Gent va avea loc joi, de la ora 18.00, pe stadionul din Ovidiu. În partida tur Gent a câştigat cu 6-3.

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare