Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ReMONTINI spre playoff! Abia ăsta e ”New Dinamo”. ”Câinii” câştigă la scor de neprezentare cu Iaşi şi speră la o minune

VIDEO | ReMONTINI spre playoff! Abia ăsta e ”New Dinamo”. ”Câinii” câştigă la scor de neprezentare cu Iaşi şi speră la o minune

Fotbal

Comentarii

Dinamo a făcut cel mai bun meci de la revenirea lui Mircea Rednic la echipă şi a surclasat-o pe Poli Iaşi. S-a terminat 3-0 în Ştefan cel Mare, iar ”câinii” visează la minunea care să-i ducă în playoff.

Ce mai contează că suporterii vorbesc despre ”jucătorul cu numărul 70” sau despre ”ăla cu numărul 43”?! Vor avea timp să-i înveţe. Mircea Rednic pare, pentru prima dată de la revenire, că ştie într-adevăr ce face. Cu cinci nume noi în echipa de start, Dinamo a distrus-o pe Poli Iaşi.

Montini a marcat în minutul 6, iar apoi a mai ratat alte trei ocazii importante în prima repriză. Ieşenii n-au existat, iar partea a doua i-a aparţinut tot lui Dinamo. Popa, Nistor şi Montini o fac KO pe Iaşi în minutul 69, când italianul face 2-0, simplu, cu latul, din faţa porţii.

Iaşiul putea da golul de onoare în minutul 89, când capul lui Cioinac e deviat de Sorescu în corner, dar în Ştefan cel Mare se mai dă un gol. Tot în dreptul ”câinilor”. Nistor se distrează cu apărarea lui Stoican, îi pasează lui Popa, iar atacantul marchează al doilea său gol din acest sezon.

E 3-0 pentru Dinamo la final, iar suporterii încă speră la un ”reMONTINI” spre playoff. Începutul e bun.

VIDEO | DINAMO - POLI IAŞI 3-0 (Montini 6, 69, Popa 90+3)

ECHIPELE DE START

Dinamo: McDermott - Sorescu, Klimavicius, R.Grigore, Aliji - I.Filp - Zenke, Nistor, Jaadi - Montini
Rezerve: Muţiu, Mustoe, N'Diaye, Ciobotariu, D. Popa, Ehmann, Creţu
Antrenor: Mircea Rednic

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Gardoş, Frăsinescu, Sin - Cioinac, Qaka - Almada, Flores, P.Petre - Sanoh
Rezerve: Mino, Burlacu, Bădic, Zaharia, Bosoi, Mihăescu, Enoh
Antrenor: Flavius Stoican

Min. 90+3: Final de meci.

Min. 90+3: GOOOL DINAMO! Daniel Popa îl învinge pe Rusu cu un şut la colţul scurt.

Min. 89: Ratare mare pentru Poli Iaşi! Moldovenii puteau reduce din handicap, dar lovitura de cap a lui Cioinac e deviată de Sorescu pe lângă poartă.

Min. 80: Dinamo a închis perfect meciul. Iaşiul n-a avut nicio şansă de gol.

Min. 69: GOOOL DINAMO! Fază senzaţională a ”câinilor”. Popa, Nistor şi Montini o fac KO pe Iaşi. Italianul înscrie din nou.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare.

Min. 39: Montini îl exasperează pe Rednic. Atacantul lui Dinamo iroseşte o nouă şansă bună, după o pasă ciudată a lui Sin.

Min. 34: O nouă ratare mare pentru Dinamo! Montini scapă singur, dar şutul său e respins de Rusu.

Min. 24: Accidentare gravă pentru Gardoş! Fundaşul a fost lovit cu cotul de Ricardo Grigore.

Min. 12: OCAZIE IMENSĂ PENTRU DINAMO! Zenke rămâne singur cu Rusu, dar portarul oaspeţilor respinge. Montini, mai apoi, trage pe lângă poartă.

Min. 7: GOOOL DINAMO! Montini marchează, cu capul, după centrarea lui Zenke.

Min. 1: A început meciul


LIVE VIDEO | Dinamo - Poli Iaşi, luni, 20:00, Telekom Sport 1

"Suntem pregătiţi să luăm trei puncte, nu e vorba de spectacol. Mi-aş dori. Aşa, la antrenamente e spectacol, entuziasm, goluri multe, să vedem la meci. Jucăm contra unei echipe bine organizată, nu constantă în rezultate dar şi când au pierdut au avut evoluţii foarte bune", a declarat Rednic, înaintea meciului.

La rândul său, Flavius Stoican a spus: "95 de minute, atitudine, agresiv, vână, demonstrăm cu Gardoş va ajunge cât mai repede la naţională, că Burlacu nu a venit aici că va fi ginerele meu, că Ruben n-a venit aici să închidă poartă, entuziasm, familie frumoasă, nu avem ciripitori care să ne strice atmosfera, mai sunt care aruncă prin presă de la zile onomastice, sunt niste mizerii".

LIVE VIDEO | Dinamo - Poli Iaşi. Rednic încă mai speră la play-off

Înaintea acestei partide, Dinamo şi Poli Iaşi sunt vecine de clasament. "Câinii" ocupă locul 11, cu 22 de puncte, la zece lungimi de ultima echipă aflată pe loc de play-off, Astra Giurgiu, în timp ce Poli Iaşi este a zecea, cu 28 de puncte. În ciuda situaţiei complicate, Mircea Rednic este optimist.

"Sunt 5 meciuri, important e ca noi să le câştigăm pe toate ca să mai avem şanse la play off. Acum şi în funcţie de celelalte echipe. Dar nu imposibil. Am atâtea exemple să vă dau şi pe care eu le-am trăit. Chiar Jordan a povestit, eu eram la Mouscron. Aveau patru puncte avans cu două etape înainte de joc. Noi trebuia să câştigăm cele două meciuri şi le-am câştigat şi ei nu au reuşit să câştige cele două meciuri. Şi atunci am rămas în prima divizie", a mai spus Mircea Rednic.

LIVE VIDEO | Dinamo - Poli Iaşi. "Câinii" s-au despărţit de Salomao

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Poli Iaşi, "Puriu" a anunţat despărţirea de mijlocaşul Diogo Salomao, unul dintre cei mai buni jucători ai "câinilor" în prima parte a campionatului. Portughezul, care intrase în ultimele şase luni de contract cu formaţia din Şoseasua Ştefan cel Mare, ar urma să semneze cu formaţia saudită Al Hazem, susţine Mircea Rednic.

"Salomao e în discuţii avansate, chiar s-ar putea să plece astăzi (n.r. - sâmbătă) la echipa lui Isăilă. Nu Al Nasr, Al Hilal, e echipa lui Isăilă. L-a văzut, îl cunoaşte şi şi-l doreşte acolo. Rămâne ca astăzi să semneze dacă va pleca acolo şi va trece vizita medicală bine, atunci va semna acolo", a precizat Rednic.

LIVE VIDEO | Dinamo - Poli Iaşi. Dorin Rotariu înapoi în Liga 1?

Înainte de reluarea campionatului, a apărut varianta ca Dorin Rotariu să se întoarcă în Liga 1, însă nu la Dinamo, ci la rivala de moarte a "câinilor", Universitatea Craiova. Totuşi, dinamoviştii trag speranţe că nu se va întâmpla asta. "Eu nu cred că se va întoarce în ţară. Depinde şi de Bruges, nu numai de el", a declarat Mircea Rednic, care a fost completat de Ionel Dănciulescu. "Eu ştiu că el îşi doreşte să rămână afară, ăsta e obiectivul lui".

Nu rataţi Dinamo - Poli Iaşi, luni, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamoiasirednic 

viewscnt
Articole similare