Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Replica genială dată de Rednic oltenilor. Cum i-a ironizat antrenorul după victoria la scor de aseară

VIDEO | Replica genială dată de Rednic oltenilor. Cum i-a ironizat antrenorul după victoria la scor de aseară

Superliga

Comentarii

Dinamo a făcut spectacol în meciul de sâmbătă seara şi s-a impus cu 3-0 în faţa Universităţii Craiova, una dintre echipele cu pretenţii la titlu în acest sezon de Liga I.

Echipa pregătită de Mircea Rednic s-a distrat pe terenul dificil din Ştefan cel Mare şi şi-a luat revanşa în faţa oltenilor, după ce, în tur, pierduse tot la scor de neprezentare pe Stadionul Ion Oblemenco. Mattia Montini a fost călăul Craiovei. Atacantul italian a reuşit un hattrick şi a adus victoria "câinilor".

Deşi oltenii sperau să câştige la masa verde, planurile le-au fost date peste cap de brigada de arbitri. Din cauza terenului care era plin de zăpadă, meciul a început cu o întârziere de aproximativ o oră, ceea ce i-a determinat pe oficialii Craiovei să solicite victoria cu 3-0. Iar Mircea Rednic n-a rămas dator şi le-a oferit o replică pe măsură.

"Chiar m-a deranjat delegatul lor, tot spunea că dacă la 21:00 nu începe, pierdem la masa verde. I-am zis poate începe la 21:01. <<Nu, la 21:00 se pierde 3-0>>, mi-a spus el. Bravo mă, dacă voi vreţi 3-0, 3-0 le-am dat. Dacă vor să câştige fără să joace, asta e viaţa, aşa se întâmplă" , a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamomircea redniccraiova 

viewscnt
Articole similare