Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Replică memorabilă dată de Nistor după o nouă înfrângere a lui Dinamo: "Doar cu o minune dumnezeiască!"

VIDEO | Replică memorabilă dată de Nistor după o nouă înfrângere a lui Dinamo: "Doar cu o minune dumnezeiască!"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut şi ultimul amical disputat în stagiul de pregătire din Antalya. Echipa pregătită de Mircea Rednic a cedat în faţa celor de la Dinamo Moscova, scor 0-2.

Cu o singură victorie obţinută în amicalele din Turcia, Dinamo şi-a luat gândul de la o eventuală prezenţă în play-off în acest sezon. Dan Nistor recunoaşte că nu mai speră la o clasare în primele şase echipe la finalul sezonului regulat.

"Din punctul meu de vedere, este imposibil să ajungem în play-off. Doar o minune dumnezeiască ne mai duce acolo. Dar vom lupta în aceste ultime cinci meciuri şi sperăm să câştigăm toate punctele puse în joc. Chiar am avut o discuţie azi cu nea Mircea şi mi-a zis nişte lucruri destul de interesante şi chiar am un optimism ieşit din comun.

Ne dorim să facem lucruri frumoase la Dinamo împreună. Sincer, îmi plac foarte mult fundaşii laterali. Ambii fundaşi laterali cred că vor fi foarte buni. Cred că, încet-încet, începem să ne omogenizăm. Mai suferim un pic pe linia de fund, dar cu siguranţă vom remedia şi acele probleme şi totul va fi bine. Au fost multe schimbări, deoarece cei care au fost înainte şi au plecat, nu prea au făcut faţă la Dinamo. Sper ca aceştia care au venit să facă faţă la Dinamo" , a declarat Dan Nistor.

Afla mai multe despre: nistordinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare