Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reportaj din hotelul de unde tricolorii mici vor ataca Euro U21! Ionuţ Radu & Co, aşteptaţi cu braţele deschise de un bucătar român. Cum arată camera lui Mirel Rădoi

VIDEO | Reportaj din hotelul de unde tricolorii mici vor ataca Euro U21! Ionuţ Radu & Co, aşteptaţi cu braţele deschise de un bucătar român. Cum arată camera lui Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Europeanul de tineret din Italia şi San Marino are acoperire completă pe Telekom Sport şi www.telekomsport.ro.

Echipa Telekom Sport a fost deja în cantonamentul ales de Mirel Rădoi pentru turneul final ce se va desfăşura între 16 şi 30 iunie şi a surprins imagini inedite din hotelul Grand Hotel Forli, unde Ionuţ Radu şi colegii săi vor pregăti confruntările cu Croaţia, Anglia şi Franţa, din faza grupelor.

Un român îi va întâmpina şi le va găti tricolorilor la hotelul unde vor fi cazaţi pe perioada Campionatului European sub 21 de ani. Petru Plotuna este un ardelean get beget şi ocupă funcţia de bucătar şef. A fost ghid pentru o zi şi a prezentat cum vor fi aşteptaţi şi ce li se va pune la dispoziţie tricolorilor.

Hotelul are 52 de camere, o piscină şi un centru spa. Terenul de antrenament este situat la 10 kilometri de hotel. Vezi în clipul de mai jos cum arată hotelul şi ce cameră i-a fost rezervată lui Mirel Rădoi.

ROMÂNIA LA EURO U21

GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30*), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României

 

Afla mai multe despre: romaniahotelcantonament u21 

viewscnt
Articole similare