Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reportaj inedit cu Andrea Klikovac şi Carmen Martin, stângacele de la CSM Bucureşti, de ziua internaţională a stângacilor

VIDEO | Reportaj inedit cu Andrea Klikovac şi Carmen Martin, stângacele de la CSM Bucureşti, de ziua internaţională a stângacilor

Handbal

Comentarii

De ziua internaţională a stângacilor, două dintre handbalistele de la CSM s-au confruntat într-un concurs inedit.

Carmen Marin şi Andrea Klikovac, stângace amândouă, au vrut să arate că au abilităţi şi cu mâna dreaptă. Probele de handbal nu le-au dat mari bătăi de cap fetelor, mai greu a fost la make-up şi la mâncat prăjituri.

"Aruncarea din poartă în poartă a fost foarte dificilă. Dar şi partea cu machiajul.... nu a fost mâna corectă, deci a fost destul de greu. După cinci luni fără handbal, fetele abia aşteaptă să se întoarcă pe parchet. Restartul competiţiilor în România e programat la începutul lunii septembrie. Cred că va fi mai complicat, pentru că timpul ne este limitat. Regulile de călătorie vor fi diferite şi probabil vom avea un program foarte încărcat", a spus Carmen Martin.

"Au trecut mai mult de cinci lungi de la ultima partidă, este o perioadă destul de lungă pentru noi. Aşteptăm momentul când ni se va spune că putem să jucăm normal şi că totul va fi bine", a spus Andrea Klikovac.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucuresticarmen martinandrea klikovac 

viewscnt
Articole similare