Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Resemnare alb-roşie: "Nu mai suntem favoriţi" Câinii aşteaptă o minune de Crăciun

VIDEO | Resemnare alb-roşie: "Nu mai suntem favoriţi" Câinii aşteaptă o minune de Crăciun

Dinamo București

Comentarii

Dinamo mai are de jucat împotriva Craiovei şi Astrei în acest final de an, iar dinamoviştii încearcă să micşoreze diferenţa care îi separă de locurile de play-off.

Opt puncte sunt acum între Dinamo şi Astra, echipa care se află pe locul şase în acest moment, în clasament. Iar echipa lui Rednic va întâlni Craiova în etapa a 20-a Ligii I, penultima care se va juca în acest an. 
 
"Paradoxal, ca niciodată, cu regret pot să spun că nu suntem favoriţi cerţi în faţa Craiovei având în vedere evoluţiile celor două echipe. Din ce ştiu eu suntem neînvinşi pe teren propriu de ceva vreme în meciurile cu Craiova şi sperăm să continuăm aceaşi tradiţie. Este destul de complicat acum, eu cred că ar trebui să avem două minuni de Crăciun, ultimele două etape să le câştigăm, sunt vitale pentru a mai spera la un loc de play-off, cu toate că este greu. Dar câştigând aceste două etape poţi să ai speranţe pentru viitor" a spus Ionel Dănciulescu înaintea înfruntării cu oltenii. 
 
În ultimele două meciuri din acest an, dinamoviştii vor trebui să se descurce fără Dan Nistor, care este accidentat. 
 
"Sperăm să putem spăla aşa uşor din aceste rezultate negative şi de ce nu, să câştigăm aceste ultime două meciuri. Este un joc de orgoliu, se ştie foarte bine rivalitatea dintre aceste două echipe, în acest meci se poate întâmpla orice. Dacă ţineţi minte şi acum un an, am egalat în minutul 88, iar în minutul 92 am avut acea bară, dacă mingea intra în poartă probabil nu mai jucam în play-out. Sperăm ca la aceste două meciuri să avem şi un pic de şansă" este optimist Dan Nistor. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: dinamou craiovanistor 

viewscnt
Articole similare