Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Restart pentru stejari! Livremont debutează sâmbătă ca selecţioner al naţionalei de rugby

VIDEO | Restart pentru stejari! Livremont debutează sâmbătă ca selecţioner al naţionalei de rugby

Rugby

Comentarii

Naţionala de rugby începe o noua aventură. Selecţionerul francez Thomas Lievremont ii pregateste de zor pe stejari, care au sambata un meci test cu nationala Kenyei, în direct pe Telekom Sport.

După şase ani de mandat a lui Lynn Howells, naţionala de rugby a României va începe sâmbătă o nouă eră. Cea cu Thomas Lievremont ca selecţioner. Primul meci pentru francez în noua postură va fi cel împotriva Kenyei. La această partidă, Lievremont va folosi doar jucători din campionatul intern. 
 
"Este un test bun pentru că am început un proiect nou cu jucătorii şi trebuie să punem lucrurile la punct atât în teren cât şi în afara lui. Dacă am fi început direct cu Portugalia, presiunea ar fi fost mai mare. România are în continuare forţă. Eu vreau să le dau încredere jucătorilor, pentru că această descalificare la Cupa Mondială este ceva greu pentru ei, dar şi pentru mine, pentru că trebuia să fiu acolo. Trebuie să fim puternici, să le dăm încredere şi să îi facem să joace un rugby bun" a declarat selecţionerul. 
 
Dupa testul cu Kenya, stejarii au singurul meci oficial din această toamnă, barajul pentru menţinerea în Rugby Europe Championship, împotriva Portugaliei. Şi barajul va fi tot pe Telekom Sport, pe 10 noiembrie.  
 
"Cu câteva schimbări putem avea o echipă foarte, foarte puternică, iar eu sunt foarte ambiţios când vine vorba de potenţialul acestei echipe şi de rezultatele pe care le putem avea în viitor" a adăugat Lievremont.
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: lievremontkenyaromânia 

viewscnt
Articole similare