Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reuşită istorică. Primul gol marcat în Liga Naţiunilor este unul de pus în ramă. Autor, un puşti de doar 19 ani

VIDEO | Reuşită istorică. Primul gol marcat în Liga Naţiunilor este unul de pus în ramă. Autor, un puşti de doar 19 ani
Comentarii

Un mijlocaş georgian de doar 19 ani, Giorgi Chakvetadze, a intrat în istorie, joi după-amiază, drept primul jucător care reuşeşte să înscrie în Liga Naţiunilor.

Mijlocaşul echipei naţionale a Georgiei a deschis scorul în faţa reprezentativei similare a Kazahstanului, în partida care a deschis oficial noua competiţie Liga Naţiunilor.

În minutul 69 al întâlnirii din Grupa 1 a Seriei D a competiţiei, Giorgi Chakvetadze a intrat în centru şi a şutat puternic din marginea careului de 16 metri, direct în vinclul porţii, gol care poate candida pentru cea mai frumoasă reuşită a primei etape, deşi este abia primul.

 

 

În cele din urmă, echipa naţională a Georgiei s-a impus în faţa Kazahstanului cu scorul de 2-0.

Liga Naţiunilor, un proiect al fostului preşedinte UEFA Michel Platini, debutează, joi, cu 55 de echipe la start, împărţite în patru eşaloane valorice, care se vor bate şi pentru calificarea la Euro 2020. Kazakhstan şi Georgia au dat startul Ligii Naţiunilor, joi, la 17:00, zi în care mai sunt programate încă opt meciuri, capul de afiş fiind duelul dintre ultimele două campioane mondiale, Germania, respectiv Franţa.

Click aici pentru a vedea programul primei zile a Ligii Naţiunilor, precum şi scorurile înregistrate, în timp real

Afla mai multe despre: liga natiunilorgolgeorgia 

viewscnt
Articole similare